Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.....


Ντέμης-Βανδή:Δανείστηκαν 350.000 € και πλήρωσαν 620.000 €

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Ελληνας Μπέκαμ -κατά κόσμον Ντέμης Νικολαΐδης- είχε δανειστεί από την περίφημη συμμορία των τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης κάποιοι -δεν είναι λίγοι-μειδίασαν. Τα οικονομικά προβλήματα που φέρονται να αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια ο πάλαι ποτέ χαρισματικός στράικερ και η σύζυγός του Δέσποινα Βανδή ανάγκασαν τον πρώην....ποδοσφαιριστή να στραφεί στους τοκογλύφους, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, για ένα ποσό της τάξης των 350.000 ευρώ! Κάποιοι απορούν γιατί δεν προσέφυγε σε κάποια τράπεζα ζητώντας δάνειο, οι καλά γνωρίζοντες τα του ζευγαριού όμως ξέρουν ότι υπήρχαν ήδη ανοιχτές δανειακές υποχρεώσεις, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να εγκριθεί το συγκεκριμένο ποσό.




Η καινούρια τους κατοικία στο Κεφαλάρι -μία από τις ακριβότερες περιοχές της Αθήνας- κόστισε κάποια εκατομμύρια ευρώ και στεγάζει εδώ και καιρό την οικογένεια Νικολαΐδη. Αυτό που δεν είχαν προβλέψει όταν αγόρασαν το οικόπεδο και προχώρησαν στην ανέγερση της βίλας ήταν η κρίση που ερχόταν. Τα οικονομικά του Ντέμη μπορεί να ήταν ανθηρά όταν εγκατέλειψε την ενεργό δράση, η εμπλοκή του όμως με την προεδρία της ΑΕΚ τον ανάγκασε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Και μπορεί τότε οι οικονομικές απολαβές της Δέσποινας Βανδή να ήταν σε υψηλά επίπεδα, τα τελευταία χρόνια όμως έπεσαν κατακόρυφα, αφού η κρίση οδήγησε τα πενθήμερα στα νυχτερινά κέντρα σε τριήμερα αρχικά και διήμερα στη συνέχεια. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πέρυσι η τραγουδίστρια δεν δούλεψε καθόλου όλη τη σεζόν και περιορίστηκε σε κάποιες συναυλίες με την Ελλη Κοκκίνου.




Παράλληλα, η εταιρεία συναυλιών eleven του Ντέμη δεν είχε τα αναμενόμενα κέρδη παρά τις μετακλήσεις σπουδαίων ονομάτων -οι πληροφορίες λένε ότι συναυλίες όπως της Rhianna την έβαλαν μέσα-, οπότε η λύση του δανεισμού από τους τοκογλύφους της Βόρειας Ελλάδας πιθανόν να φάνταζε ως η μοναδική για το ζευγάρι. Κάπως έτσι ο Ντέμης Νικολαΐδης δανείστηκε από τη συμμορία, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, το ποσό των 350.000 ευρώ τον Αύγουστο του 2010. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται, φέρεται να πήρε τα λεφτά από τον Αλέξανδρο Μελέτη με μηνιαίο επιτόκιο της τάξης του 10%, δηλαδή κάθε μήνα ο ποδοσφαιριστής πλήρωνε δόση ύψους 51.800 ευρώ! Το επιτόκιο έπεσε στο 6,5% επειδή ο πρώην άσος της ΑΕΚ ήταν συνεπής στην αποπληρωμή των δόσεων του δανείου, που του κόστισε 270.000 ευρώ σε τόκους. Εδωσε δηλαδή στους τοκογλύφους 620.000 ευρώ, αποδεικνύοντας ότι στη μετά μνημόνιο εποχή τίποτε σχεδόν δεν λάμπει στον άλλοτε λαμπερό κόσμο της ελληνικής σόουμπιζ. Ηδη λένε οι καλά γνωρίζοντες ότι έχει μπει πωλητήριο εδώ και μήνες στο «παλάτι» των 1.300 τ.μ. στο Κεφαλάρι, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μηνιαίο κόστος συντήρησης που ξεπερνάει τις 10.000 ευρώ. ΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου