Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Λαγκάρντ: Πρέπει να αυξηθεί κατά δεκάδες δισ. η βοήθεια στην Ελλάδα

Λαγκάρντ: Πρέπει να αυξηθεί κατά δεκάδες δισ. η βοήθεια στην Ελλάδα
Θέλουν να μας υπερχρεώσουν, γνωρίζοντας οτι δεν θα μπορέσουμε να αποπληρώσουμε τα υπέρογκα δάνειά τους....Ο στόχος τους φαίνεται οτι είναι ένας: Να κάνουν δική τους τη χώρα, τις υποδομές της, τον πλούτο της.....Και όλα αυτά σε τιμές...εξεφτιλιστικές.....σχεδόν δωρεάν...εάν και όποτε εφαρμοστεί το Αγγλικό Δίκαιο και αρχίσουν οι κατασχέσεις σε Δημόσια Περιουσία!!!!....Εξάλλου, η ΔΟΤΗ κυβέρνηση του τραπεζίτη Παπαδήμου ένα στόχο έχει: να υπογράψει άρον-άρον τη νέα δανειακή σύμβαση η οποία θα φτάσει το χρέος της Ελλάδας στο ποσο των 500 και πλέον δισεκατομμυρίων ευρώ!!!!!!!.......
Η γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ εκτίμησε ότι θα πρέπει να αυξηθεί κατά «ένα σημαντικό ποσό δεκάδων δισεκατομμυρίων» ευρώ η βοήθεια προς την Ελλάδα, κατά την επίσκεψή της την Τρίτη στο Βερολίνο, σύμφωνα με μια γερμανική κυβερνητική πηγή που επικαλείται η εφημερίδα Handelsblatt.
Η είδηση θα δημοσιευτεί στο φύλλο της εφημερίδας που θα κυκλοφορήσει αύριο Πέμπτη.
Αυτή η πηγή ανέφερε επίσης ότι η κ. Λαγκάρντ και η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ συμφώνησαν να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατόν το πρόγραμμα συμμετοχής των ιδιωτών πιστωτών στην βοήθεια προς την Ελλάδα, ακόμα και αν γίνουν παραχωρήσεις λιγότερο σημαντικές από το αναμενόμενο.
«Αυτό το ζήτημα πρέπει να επιλυθεί προκειμένου να καθησυχαστούν οι αγορές», πρόσθεσε η ίδια πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου