Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Στο Eurogoup συμμετέχει και ο… Γιώργος Νταλάρας!

Στο Eurogoup συμμετέχει και ο… Γιώργος Νταλάρας!
Και ο… Γιώργος Νταλάρας συμμετείχε στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις στην πρόσφατη σύνοδο του Εurogroup, εάν πιστέψουμε το e-mail που αρχικά εστάλη από το Υπουργείο Οικονομικών της χώρας μας στους οικονομικούς συντάκτες, για την ενημέρωσή τους!

Συγκεκριμένα, μέσα στην... «τρέλα» του Eurogroup εστάλη ενημερωτικό e-mail για το πώς πήγαινε η διαπραγμάτευση για το PSΙ, με το συγκεκριμένο περιεχόμενο: 

«Καθώς η συνεδρίαση του Eurogroup συνεχίζεται με τη συμμετοχή του κ. Γιώργου Ζανιά, ως αναπληρωτή του Υπουργού των Οικονομικών, η ελληνική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, η τρόικα (κ.κ. Jörg Asmussen και Klaus Masuch από την ΕΚΤ, ο Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Δημοσιονομικών Σχέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Marco Buti από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και ο κ. Lorenzo Giorganni από το ΔΝΤ) και ο Αντιπρόεδρος του EuroWorkingGroup και εκπρόσωπος του Λουξεμβούργου George Heinrich,συμμετέχουν σε μια παράλληλη διαπραγμάτευση με τους κ.κ. George Dallara, Jean Lemierre και Joseph Ackerman του IIF με αντικείμενο την αύξηση της συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στο PSI».

Σε λίγο  βέβαια ήρθε και η ορθή επανάληψη,  στην οποία διευκρινιζόταν ότι στην παράλληλη διαπραγμάτευση συμμετείχε ο Charles Dallara και όχι φυσικά ο γνωστός ερμηνευτής (αλλά και σύζυγος της πρώην υφυπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Άννας)  Γιώργος Νταλάρας. Είχε πλάκα πάντως…    

Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου