Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕΗ: 600 εξώδικα κατά της ΔΕΗ κατέθεσε ο Δήμος Κέρκυρας και συνεχίζει...

Όταν ο λαός αντεπιτίθεται απέναντι σε άδικους φόρους-χαράτσια που επιβάλλονται άκριτα σε ένα λαό που ήδη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο φτώχιας και εξαθλίωσης...Την ίδια στιγμή αυτοί που εκτελούν τα φιρμάνια της κυβέρνησης, αμοίβονται με 10.000 ευρώ το μήνα, χωρίς τα "έξτρα και τα bonus".....
600 εξώδικα Κερκυραίων θυροκόλλησε ήδη στη ΔΕΗ ο Δήμος Κέρκυρας και από 16 Ιανουαρίου επαναλειτουργεί το γραφείο στήριξης των πολιτών που αδυνατούν να πληρώσουν το χαράτσι.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής είχε δηλώσει (5/1/2012) ότι ....
«υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, για παροχή στήριξης στους μη δυνάμενους να καταβάλλουν το ειδικό τέλος ακινήτων, θυροκολλήσαμε σήμερα στη ΔΕΗ, 600 εξώδικα συμπολιτών μας, που θα ήθελαν, αλλά αδυνατούσαν να πληρώσουν το «χαράτσι». Ο Δήμος Κέρκυρας αντέδρασε στο άδικο μέτρο της κυβέρνησης και συμπαραστάθηκε στους δημότες μας, που αδυνατούσαν να ανταποκριθούν. Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, περιμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας»
Συνεχίζουν...
Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Κέρκυρας ανακοινώνει ότι αποφάσισε την συνέχιση της λειτουργίας του Γραφείου για την παροχή στήριξης στου μη δυνάμενους να καταβάλλουν το ειδικό τέλος της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα:
Στο πλαίσιο της υπ. αριθμ. 20-501/16.11.2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας, για παροχή στήριξης στους μη δυνάμενους, να καταβάλλουν το ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων επιφανειών, πολίτες, ο Δήμος Κέρκυρας ανακοινώνει ότι θα επαναλειτουργήσει από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 το γραφείο στο υπόγειο του Δημαρχείου «Σαν Τζιάκομο» , όπου υπάλληλος του Δήμου Κέρκυρας θα παραλαμβάνει τα κατωτέρω απαραίτητα δικαιολογητικά:
1. Απόδειξη από αυτόματο μηχάνημα τραπεζικών συναλλαγών (ΑΤΜ), που θα αποδεικνύει ότι έχουν εξοφληθεί όλα τα κονδύλια του λογαριασμού της ΔΕΗ, πλην του ειδικού τέλους.
2. Το απόκομμα του λογαριασμού της ΔΕΗ
3. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
Οι πολίτες θα συμπληρώνουν επιπλέον εξουσιοδότηση στο Γραφείο του Δήμου Κέρκυρας, που θα προσέρχονται, προκειμένου στη συνέχεια, ο Δήμος Κέρκυρας να καταθέσει ομαδικό εξώδικο προς τη ΔΕΗ.
Ώρες λειτουργίας του Γραφείου: 08.30 – 14.30. Υπεύθυνος υπάλληλος: Σπ. Πρωτοψάλτης.
corfupress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου