Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ;;;;

Ενώ από την προηγούμενη εβδομάδα θεωρείται δεδομένη η συμφωνία του Νίκου Χατζηνικολάου με τον ΑΝΤ1, προκειμένου να είναι ο Όμιλος Κυριακού η επόμενη τηλεοπτική στέγη του γνωστού άνκορμαν, πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως προκύπτουν στην πολυσυζητημένη υπόθεση νέα δεδομένα. Τα οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ανατροπή της τελευταίας στιγμής, και να φέρουν τον Νίκο Χατζηνικολάου σε άλλο… λιμάνι. ......
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες αυτές, ο Όμιλος Αλαφούζου έκανε ρελάνς, καταθέτοντας βελτιωμένη πρόταση συνεργασίας προς τον Νίκο Χατζηνικολάου, και προσδοκά ότι θα καταφέρει να… προσπεράσει στην τελική ευθεία τον ΑΝΤ1, και να προσθέσει τον εκδότη της Real News στο έμψυχο δυναμικό του.

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ επιχειρεί μια δυναμική διεύρυνση της απήχησής της στο κοινό, όπως αποδεικνύει και η πρόσφατη προσθήκη του Γιώργου Αυτιά στην «οικογένεια» του Ομίλου. Με τον γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος πιστώνεται το χτίσιμο της πρωινής ζώνης του Alpha και του Alter, να αναλαμβάνει πλέον την παρουσίαση εκπομπής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής, απέναντι στο Mega και τη ΝΕΤ, δηλαδή τα μόνα κανάλια που έχουν εκείνη την ώρα πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου