Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ο Lykavitos αποκαλύπτει: 30 εκατομμύρια μετοχές “ξεφόρτωσαν” οι βασικοί μέτοχοι της Πειραιώς και της Alpha

30 εκατ. μετοχές ξεφόρτωσαν οι βασικοί μέτοχοι και διαχειριστές της Πειραιώς και της Alpha την προηγούμενη εβδομάδα όταν οι τιμές των τραπεζικών μετοχών είχαν χτυπήσει ταβάνι μετά τα αλλεπάλληλα limit up τα οποία προκάλεσαν στημένα δημοσιεύματα για δήθεν μαζικές τοποθετήσεις ξένων επενδυτών. Οι μεγαλομέτοχοι των δύο τραπεζών ισχυρίζονται ότι ......πούλησαν τα πακέτα για να αποκτήσουν ρευστότητα και να τοποθετηθούν στην αύξηση κεφαλαίου. Η αλήθεια βέβαια είναι διαφορετική.

Πούλησαν στην υψηλότερη τιμή για να αγοράσουν με τα υπερκέρδη που αποκόμισαν διπλάσιες και τριπλάσιες μετοχές στην διαδικασία της αύξησης κεφαλαίου. Με το κόλπο των τραπεζιτών εγκλωβίστηκαν εκατομμύρια μικροκαταθέτες οι οποίοι έσπευσαν να αγοράσουν μετοχές μετά το τεχνητό κλίμα ευφορίας που δημιούργησαν αυτοί που έστησαν το μεγάλο κόλπο.
Επειδή ο κύριος Μποτόπουλος της επιτροπής κεφαλαιαγοράς δεν βλέπει και δεν ακούει, το μόνο που απομένει είναι η παρέμβαση της δικαιοσύνης για τη διερεύνηση του γιγαντιαίου χρηματιστηριακού σκανδάλου.


http://www.lykavitos.gr/archives/19791


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου