Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Δημαράς κατά Παπούλια: «Επιχειρούν να τρομοκρατήσουν όσους αντιστέκονται»







Δημαράς κατά Παπούλια: «Επιχειρούν να τρομοκρατήσουν όσους αντιστέκονται»
Επίθεση στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Άρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς, για τις αναφορές του περί πολέμου που δέχεται ο Λουκάς Παπαδήμος από μερίδα των ΜΜΕ, τονίζοντας ότι μόνη λύση είναι οι εκλογές.

«Πέραν πάσης ηθικής δεοντολογίας και κοινής λογικής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας σε...
συνομιλία του με τους
δημοσιογράφους, η οποία εντέχνως «διέρρευσε» υποστήριξε πως η κυβέρνηση Παπαδήμου δέχεται πόλεμο και υπονόμευση από τα ΜΜΕ» ανέφερε ο κ. Δημαράς.
«Η "ανεπίσημη" και για αυτό ακόμη πιο αντιδεοντολογική τοποθέτηση του έμπειρου κ. Κάρολου Παπούλια δημιουργεί πολλές απορίες. Είναι σαφές πως και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (τον οποίο θεσμικά σέβομαι απολύτως) συμμετέχει στην προσπάθεια τρομοκράτησης όσων αντιστέκονται στην εκποίησης της χώρας. Αν στην έντεχνη διαρροή της συγκεκριμένης συνομιλίας προσθέσουμε και τα όσα είπε ο Πρώτος Πολίτης της χώρας στο Πρωτοχρονιάτικο διάγγελμα του, αλλά και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλος, προκύπτει σαφώς η πρόθεση να τρομοκρατηθεί και να χειραγωγηθεί ο χειμαζόμενος Ελληνικός Λαός και να μην αντιδράσει» υπογράμμισε.

«Η μόνη λύση είναι να εκφραστεί ο λαός με Εκλογές» κατέληξε ο κ. Δημαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου