Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Οθωμανική κουζίνα στην Θεσσαλονίκη

7814
Κανέλλα, φρέσκο βούτυρο, φιστίκι, αρνί και άλλα υλικά θα ταξιδέψουν από την Ανατολή για να αρωματίσουν την αίθουσα επίδειξης. Ο Chef της παρουσίασης, Kemal, θα μας μυήσει στις τεχνικές μαγειρέματος της οθωμανικής κουζίνας.
Τόπος υλοποίησης: Ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ
Ημερομηνία: 05/12/2011
Ώρα: 16:00-20:00.
Ακροατήριο: Μέλη της Λέσχης, Συνάδελφοι-φίλοι της Λέσχης, Επιχειρηματίες εστίασης, Μαθητές σχολών.
Αριθμός ακροατηρίου: 25min-30max
Οφέλη: Βεβαίωση παρακολούθησης, τεχνικές συνταγών
Για τη συμμετοχή σας, πληροφορίες στη γραμματεία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου