Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ


Picture 0 for ΕΕΘ: Προβάδισμα Ζορπίδη στο 72% των ψήφων

Σταθερό προβάδισμα διατηρεί ο νυν πρόεδρος του ΕΕΘ στην εκλογική αναμέτρηση των επαγγελματιών της Θεσσαλονίκης
28 Νοε 2011 - 20:18
Προβάδισμα αυτοδυναμίας διατηρεί ο νυν πρόεδρος του ΕΕΘ και επικεφαλής του συνδυασμού «Ισχυρό Επιμελητήριο - Στήριγμα στον Επιχειρηματία», Μιχάλης Ζορπίδης, στην εκλογική αναμέτρηση του επαγγελματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης. Τα μέλη του ......
Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης που ψήφισαν στις Επιμελητηριακές εκλογές έφτασαν τα 5.234(3.754 στις υπηρεσίες και 1.480 στους επαγγελματίες), ποσοστό συμμετοχής μειωμένο περίπου κατά 38% σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση στο Επιμελητήριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, στην καταμέτρηση του 72% των ψήφων, ο κ. Ζορπίδης λαμβάνει ποσοστό 58% στον κλάδο των υπηρεσιών, ενώ στον κλάδο των επαγγελματιών - όπου ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση - πήρε το 68,63%.
Ακολουθούν ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα ο Επαγγελματίας για τη Θεσσαλονίκη της Καινοτομίας και της Ανάπτυξης», Χριστόφορος Εδιάρογλου, με 14% στις υπηρεσίες και 12% στους επαγγελματίες και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πορεία» Χρήστος Βασιλάκος με 8% και 13% αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου