Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Βόλτα στα μουσεία της Ευρώπης από το σαλόνι μας

Ενα παράθυρο με πρόσβαση σε περισσότερα από 600.000 έργα τέχνης, που εκτίθενται στα πιο σημαντικά μουσεία και γκαλερί της Ευρώπης -όπως το μουσείο του Λούβρου και η Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου- ανοίγει η LG σε συνεργασία με την PureScreens, γαλλική εταιρεία παραγωγής περιεχομένου ήχου και εικόνας.

Η εφαρμογή Museum είναι ειδικά βελτιστοποιημένη για απεικόνιση και θέαση στις..... τηλεοράσεις LG Cinema 3D Smart TV, προσφέροντας περισσότερα από μία απλή streaming συλλογή καλλιτεχνικών εικόνων. Το Museum οργανώνει σε εικονικές εκθέσεις 600.000 έργα τέχνης από περίπου 200 ευρωπαϊκά μουσεία και γκαλερί, με κεντρικό θέμα έναν καλλιτέχνη, μία συλλογή ή ένα συγκεκριμένο θέμα. Το διαθέσιμο καλλιτεχνικό υλικό περιλαμβάνει αριστουργήματα φημισμένων δημιουργών, όπως οι Ντα Βίντσι, Ρενουάρ και Βαν Γκογκ.

Το περιεχόμενο θα εμπλουτίζεται σε μηνιαία βάση με τέσσερεις νέες εκθέσεις, που θα αποτελούνται από 40 έργα. Κάθε έκθεση περιλαμβάνει 10 έργα με διάρκεια 20 λεπτά. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τη λειτουργία της παύσης, απεικονίζοντας ένα συγκεκριμένο έργο για μέγιστη διάρκεια έως και 24 ώρες.

Οι εκθέσεις απεικονίζονται σε υψηλή ανάλυση Full HD και συνοδεύονται από σχολιασμό ειδικών στα έργα τέχνης, στην αγγλική και γαλλική γλώσσα.

Η εφαρμογή Museum θα είναι προ-εγκατεστημένη σε όλα τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων LG CINEMA 3D Smart TV και θα είναι διαθέσιμη για δωρεάν download μέσω του LG App Store από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου