Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Μάνγκο: Το φρούτο που... αδυνατίζει!

mango_500.jpg
Ένα εξωτικό φρούτο, γνωστό και ως αφρικάνικο μάνγκο, έχει κυριολεκτικά σαρώσει σε πωλήσεις στις ΗΠΑ, ειδικά σε άτομα με περιττά κιλά. Το φρούτο αυτό συγκεντρώνει το τρίπτυχο της επιτυχίας: ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και προσιτή τιμή!
Είναι ασφαλές, εφόσον μελέτες δείχνουν ότι μειώνει την LDL χοληστερόλη και την επικίνδυνη τριγλυκερίτιδα 1 και αποτελεσματικό, αφού η απώλεια βάρους είναι εμφανής σε ένα μόλις μήνα. Επιπλέον, .....
κοστίζει μόλις 62 λεπτά, δηλαδή λιγότερο απ ότι μία σόδα στα Mc Donalds.
Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Lipids in Health and Disease», οι άνδρες και οι γυναίκες που εισήγαγαν το αφρικάνικο μάνγκο στην καθημερινή διατροφή τους, με τη συμπλήρωση 28 ημερών έχασαν 3.990% περισσότερο βάρος από εκείνους που έλαβαν εικονικό φάρμακο.
Πέρα από την απώλεια βάρους, οι εθελοντές που παίρνουν εκχύλισμα του φρούτου αυτού 30 λεπτά πριν από τα γεύματά τους, έχασαν ένα εκπληκτικό μέσο όρο 6,1 εκατοστών από την περίμετρο της μέσης τους, καθώς και 1,8 ίντσες (4,6 εκατοστά) από τα ισχία τους, ενώ παράλληλα σημειώθηκε σημαντική πτώση στα επίπεδα της χοληστερόλης LDL, των τριγλυκεριδίων και στα επίπεδα της γλυκόζης.
Πηγή: ΠρώτοΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου