Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Προσφορά αγάπης από τον σύλλογο Ελληνοαμερικανών ιδιοκτητών Αστορίας



Με πυξίδα την προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο ο σύλλογος Ελληνοαμερικανών ιδιοκτητών ακίνητων της Αστόριας, πραγματοποίησε και εφέτος το γεύμα των ευχαριστιών, προσφέροντας αγάπη και θαλπωρή σε όλους όσους προσήλθαν στην ζεστή και φιλόξενη έδρα του.
Την υποδειγματική περιποίηση των καλεσμένων, επιμελήθηκαν οι εθελοντές του συλλόγου συνοδευόμενοι από τις μελωδίες του Σεραφείμ Λάζου, ενώ μια άλλη ομάδα εθελοντών διένειμε φαγητό στους ηλικιωμένους της ΧΑΝΑΚ και παράλληλα ήταν έτοιμη να ανταποκριθεί στις τηλεφωνικές κλήσεις διαφόρων αναξιοπαθούντων, μεταφέροντας το φαγητό στα σπίτια τους. ......
Οι καθιερωμένες προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει σχεδόν μια εβδομάδα νωρίτερα, ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι προσφορές των ομογενών, καθώς επίσης και αυτές των διαφόρων εστιατορίων της περιοχής, τα οποία εκτός από την προσφορά τους επιμελήθηκαν και το ψήσιμο της γαλοπούλας.
Σύμφωνα με το πρόεδρο του συλλόγου Ελληνοαμερικανών ιδιοκτητών Γεώργιο Αλεξίου, την παραμονή της ημέρας των Ευχαριστιών μοιράστηκαν 500 γαλοπούλες, ενώ περίπου 2.000 μερίδες φαγητού διανεμήθηκαν από τους εθελοντές του συλλόγου.
Υπεύθυνος του γεύματος των Ευχαριστιών ήταν ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου Ελληνοαμερικανών ιδιοκτητών Γεώργιος Κίτσιος, ενώ στον μακρύ κατάλογο των εθελοντών που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, προστέθηκαν εφέτος και η γενική Πρόξενος της Κύπρου στην Νέα Υόρκη κ. Κούλα Σοφιανού, ο Έλληνας πρόξενος στην Νέα Υόρκη κ. Ευάγγελος Κυριακόπουλος και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης κ.Ηλίας Τσεκερίδης.
Το γεύμα άρχισε στις 12 το μεσημέρι παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημήτριου, των προξενικών αρχών Ελλάδας και Κύπρου, των ομογενών πολιτικών Μιχάλη Γιάνναρη και Αραβέλλας Σιμωτά, ενώ την δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο δημοτικός σύμβουλος της περιοχής Πίτερ Βαλόουν τζούνιορ.
Ο πλήρης κατάλογος των δωρητών καθώς επίσης και των εταιριών που συνέβαλλαν στο γεύμα αγάπης, θα ανακοινωθεί στην επόμενη συνεδρίαση του συλλόγου Ελληνοαμερικανών ιδιοκτητών και στην συνέχεια θα διανεμηθεί στα ομογενειακά ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου