Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ελληνοτουρκική ημερίδα


7795Το Ελληνο-Τουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε με επιτυχία ημερίδα με θέμα: «Ελλάδα&Τουρκία: Πρό(σ)κληση Συνεργασίας», στις 26 Νοεμβρίου 2011, στις 18:00, στην αίθουσα Ballroom III του Hyatt Regency, στo πλαίσιo του πολυσυνεδρίου «Money Show».
O αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε το αναμενόμενο, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις εκατόν πενήντα (150). Στο κοινό απευθύνθηκε πρώτα ο κ. Ζαννώ Απικιάν, Πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, καλωσορίζοντας τους .......
παρευρισκόμενους. Ο προεδρος κ. Ζαννώ Απικιάν αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα και στην ανάπτυξη η οποία μπορεί να έρθει μόνο μέσα από συνεργασίες. Το παρόν στην ημερίδα έδωσαν o κ. Tuğrul Biltekin Γενικός Πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη και ο κ. Ιωάννης Μπουτάρης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό στους συμμετέχοντες, τονίζοντας τη σημασία που έχουν οι συνεργασίες εν γένει, αλλά και ειδικότερα αυτές μεταξύ των δυο χωρών. Χαιρετισμό απηύθυνε στους παρευρισκόμενους και o κ. Selim Egeli Μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων της Τουρκίας και Πρόεδρος του Τουρκικού Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου.
Ομιλητές στην ημερίδα ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Κατσιμίγας, Εκτελεστικός Γραμματέας Α.Μ.Θ., ο κ. Αλέξανδρος Αλεξιάδης, Σύμβουλος ΟΕΥ Α', Επικεφαλής Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, ο κ. Γεώργιος Μυλωνάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ALUMIL, η κα. Burcu Akdari, Πρόεδρος των Νέων Επιχειρηματιών Τουρκίας και ο κ. Νικόλαος Μαργαρόπουλος, Γενικός Γραμματέας του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος. Το συντονισμό της ημερίδας έκανε η κα. Κάκη Μπαλή, δημοσιογράφος του Αγγελιοφόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου