Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Γνωστός εκδότης φοβάται μην συλληφθεί για χρέη προς το δημόσιο








Γνωστός εκδότης φοβάται μην συλληφθεί για χρέη προς το δημόσιο
Οι «διώκτες της διαφθοράς», Γρ. Πεπόνης- εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος και ο αναπληρωτής του Σπ. Μουζακίτης, λέγεται ότι έχουν στα χέρια τους λίστα μεγαλοοφειλετών του δημοσίου, που ξεπερνά τα 3.500 ονόματα. Αυτοί εκδίδουν τα εντάλματα και στη συνέχεια, η νεοσύστατη Οικονομική Αστυνομία, αναλαμβάνει να εντοπίσει και να συλλάβει τους Πετζετάκηδες και τους Bodyline. Η είδηση τώρα:

Στη λίστα των μπαταχτσήδων και των λοιπών λαμόγιων, όπως κυκλοφορεί ευρέως στη δημοσιογραφική πιάτσα, βρίσκεται και ένας εκδότης, με συμφέροντα και στα ηλεκτρονικά μέσα. Αυτός λοιπόν ο εκδότης, έμαθε τα νέα και .........περίπου πήγε να λιποθυμήσει. Σήκωσε λοιπόν γη και ουρανό για να μάθει αν έχει εκδοθεί ένταλμα στο όνομά του, για να πάρει τα… μέτρα του.

Μάλιστα, επειδή (ίσως) δεν έχει και τόση εμπιστοσύνη στους δημοσιογράφους που δουλεύουν στα δικά του μέσα- όχι ότι δεν είναι καλοί αλλά γιατί θα φοβάται αν θα τον προστατεύσουν, άρχισε να τηλεφωνεί σε άλλους εκδότες και να ρωτάει αν γνωρίζουν κάτι σχετικό. Ταυτοχρόνως, άρχισε το ρεπορτάζ και από άλλους δημοσιογράφους- η είδηση βλέπετε είναι καυτή.

Η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά κάτι μου λέει ότι ο περί ου ο λόγος εκδότης δεν πρέπει να το δέσει και κόμπο…
ΧΡΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου