Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Το i-Phone 4S ξεπούλησε στις ΗΠΑ








Ξεπούλησε το i-Phone 4S στις ΗΠΑ
Περισσότερο από ένα μήνα μετά το λανσάρισμά του, το iPhone 4S, δε λέει να σταματήσει να πουλάει σα τρελό και οι διάφοροι φορείς στις ΗΠΑ αδυνατούν να συμβαδίσουν με την πρωτοφανή ζήτηση που έχει παρουσιάσει.

Όπως έχουμε πολλάκις πει, όταν πρωτοκυκλοφόρησε δεν το είχαμε και περί πολλού, κυρίως επειδή όλοι περιμέναμε το iPhone 5, και αντ’ αυτού μας παρουσίασαν ένα «απλό» iPhone 4S. Έλα που όμως, όσο και αν δεν του φαινόταν, έχει καταφέρει να γίνει πραγματικά περιζήτητο. Εδώ ταιριάζει και το γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος...  

Όσοι ψάχνουν να αγοράσουν μία συσκευή στα καταστήματα των παρόχων της Αμερικής, ενημερώνονται ότι θα πρέπει να περιμένουν 2-3 εβδομάδες για να κρατήσουν στα χέρια τους την .....συσκευή. Και το ζήτημα είναι ότι δεν είναι η απλά η αρχή που θα μπορούσε κάποιος να δικαιολογήσει τη ζήτηση σε αυτήν την έκταση, αλλά εδώ μιλάμε ότι έχει περάσει ένας ολόκληρος μήνας και ακόμα πουλάει με ψηλούς ρυθμούς.  

Ο νέος επικεφαλής της Apple, Tim Cook, δήλωσε πρόσφατα ότι ο ίδιος πιστεύει ότι το τρέχον τρίμηνο θα δούμε ένα νέο ρεκόρ για τις πωλήσεις του iPhone. Αυτό δεν είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, λαμβάνοντας υπόψη ότι το πρώτο Σαββατοκύριακο του και μόνο, πάνω από τέσσερα εκατομμύρια μονάδες πουλήθηκαν.  

Η είδηση ότι οι αμερικανικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αγωνίζονται να συμβαδίσουν με τη ζήτηση έρχεται την ίδια εβδομάδα που μία έρευνα έδειξε πως το iPhone έχει αντικαταστήσει το BlackBerry, ως τηλέφωνο επιλογής ανάμεσα σε επιχειρηματικούς χρήστες.  

Βέβαια, είναι δύσκολο να μην αναρωτηθεί κανείς, αν αυτή η μανία έγινε με το iPhone 4S, τι θα γίνει με το 5; και αν τελικά κυκλοφορήσει προς καλοκαιράκι μεριά εκείνο, οι ιδιοκτήτες που έχουν αγοράσει τη συσκευή με κάποιο συμβόλαιο, θα προτίθενται να αγοράσουν και αυτό και ίσως χωρίς κάποια πριμοδότηση;  

Πηγή: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου