Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

MEGA: Υπερατλαντικό δάνειο για το Mega;

Με δανεισμό από τράπεζα του εξωτερικού προσδοκά να αντιμετωπίσει το έντονο πρόβλημα ρευστότητας που έχει το Mega έως το τέλος του χρόνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η λύση δανεισμού από τράπεζα εκτός Ελλάδας είναι η απόφαση που θα λάβουν οι μέτοχοι μετά τη μη επίτευξη συμφωνίας για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Η τράπεζα έχει ήδη βρεθεί και απομένει να αποσταλεί ο φάκελος των στοιχείων για τον δανεισμό του καναλιού. .....


Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι έχει άμεση ανάγκη για 15 εκατ. ευρώ, αλλά οι μέτοχοί του εμφανίζονται, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, ψύχραιμοι. Η πλευρά Μπόμπολα επιμένει σε απολύσεις για να μειωθεί ο αριθμός των εργαζομένων του καναλιού, θεωρώντας πως είναι ένα απαραίτητο μέτρο. Η πλευρά Βαρδινογιάννη, αντιθέτως, είναι έτοιμη να συμμετάσχει και σε ενδεχόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και στην περίπτωση που δεν ακολουθήσουν οι άλλοι μέτοχοι με τα ποσά που αντιστοιχούν στα μερίδιά τους θα αυξηθεί περαιτέρω η δική του ισχύς. Στο βάθος περιμένει πάντοτε και ο Δ. Κοπελούζος, που έχει ήδη μερίδιο στο κανάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου