Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ 900 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Σχόλιο.....Τελικά δίκιο είχε αυτός...ο "πρώην" που είπε οτι "λεφτά υπάρχουν".....Δικαιώνεται λοιπόν αν πιστεψουμε το δημοσίευμα της αύξησης των καταθέσεων κατά 1,5 δις ευρώ !!!!!!! το τελευταίο τρίμηνο........Άλλοι δεν μπορούν να καλύψουν τα απαραίτητα...ψωμί, γάλα....και άλλοι καταθέτουν στις τράπεζες το...περίσσευμά τους....ΛΕΦΤΑ λοιπόν....ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!
Για δεύτερο συνεχόμενο μήνα αυξήθηκαν οι καταθέσεις των νοικοκυριών, με εισροή 900 εκατομμυρίων ευρώ στις ελληνικές τράπεζες τον Οκτώβριο, καθώς υποχώρησε η ανησυχία για την........
δόση και το ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία...
της Τράπεζας της Ελλάδας, οι καταθέσεις έφθασαν στα 155, 25 δισ. ευρώ τον Οκτώβριο, από 154,33 δισ. ευρώ που ήταν τον Σεπτέμβριο. Τα στοιχεία δείχνουν ότι η εμπιστοσύνη των καταθετών αποκαθίσταται σταδιακά, καθώς στο τελευταίο τρίμηνο (Αύγουστο - Οκτώβριο) οι καταθέσεις αυξήθηκαν κατά περίπου 1,4 δισ. ευρώ. Οι ελληνικές τράπεζες έχουν χάσει περίπου ένα τρίτο των καταθέσεών τους από τα τέλη του 2009, εν μέρει επειδή οι εταιρείες και τα νοικοκυριά έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, υπό τον «φόβο της δραχμής».


http://fimotro.blogspot.gr/2012/11/900_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου