Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

«Αυτοί είναι οι ακριβοπληρωμένοι σύμβουλοι του Προβόπουλου» - Όλα τα ονόματα

aytoi-einai-oi-akrivopliromenoi-sumvoyloi-toy-provopoyloy-ola-ta-onomata
Για προκλητική ασυδοσία κατηγορεί τον επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, θέτοντας στο «στόχαστρο» τις προσλήψεις 20 περίπου συμβούλων εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Παρότι αναφέρεται ότι...... διαχρονικά οι κεντρικοί τραπεζίτες επιστράτευαν έναν μικρό αριθμό συμβούλων, σύμφωνα με τον Μιχάλη Καρχιμάκη, ο νυν επικεφαλής της ΤτΕ, μετά την τελευταία συνταξιοδότηση 40 στελεχών του Ιδρύματος, προσέλαβε 20 συμβούλους. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς αποτελούν επαναπροσληφθέντες, οι οποίοι, αφού αρχικά συνταξιοδοτήθηκαν, λαμβάνοντας στο ακέραιο τα εφάπαξ τους, επέστρεψαν στη συνέχεια ως σύμβουλοι.

Έτσι, όπως σημειώνει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, τίθεται μείζον ζήτημα ηθικής και δημοσιονομικής ακεραιότητας του κ. Προβόπουλου, καθώς από τη μία επιβάλλονται περικοπές στους πολίτες, ενώ από την άλλη σπαταλάται δημόσιο χρήμα σε στρατιές συμβούλων.

Για των λόγων το αληθές, ο κ. Καρχιμακης καταγγέλλει:

«ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 20 [ΕΙΚΟΣΙ]ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΗΣ. Σε μια περιοδο κρισης οι ενεργειες του κεντρικου τραπεζιτη της χωρας αποτελουν μια συμβολικη αλλα και κρισιμη παραμετρο στην προσπαθεια που γινεται και στις θυσιες που απαιτουνται απο τον ελληνικο λαο,για να σταθει ο τοπος στα ποδια του. Ο κεντρικος τραπεζιτης λοιπον εχοντας γνωση του αβατου της πληροφορησης απο τους απλους πολιτες και οχι μονο, σε σχεση με τα τεκταινομενα στην τραπεζα που διοικει συνεχιζει να ενεργει ανεξελεγκτα και ασυδοτα με αποφασεις που προκαλουν. Οταν λοιπον οπως λεγεται ΟΛΟΙ οι διατελεσαντες διοικητες της τραπεζας Ελλαδος χρησιμοποιουσαν ελαχιστο,πολυ μικρο αριθμο συμβουλων, ο κ.προβοπουλος μεσα σε περιοδο κρισης προκαλει ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ, μετα και τις τελευταιες συνταξιοδοτησεις των σαραντα στελεχων, 20 [ ΕΙΚΟΣΙ] ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ περιπου απο τους οποιους καποιοι επανηλθαν στην τραπεζα μετα την προσφατη συνταξιοδοτηση τους, με τα παχυλα αμεσα καταβαλομενα και ακουρευτα ΕΦΑΠΑΞ που ελαβαν. Ο κεντρικος τραπεζιτης ειναι απο εκεινους που εισηγουνται τις περικοπες και τους περιορισμους για τους πολλους και τους αδυναμους ΕΝΩ για την τραπεζα που διοικει εφαρμοζει την αδιαφανεια την ασυδοσια την σπαταλη και την προκληση......»


Σχετικές φωτογραφίες:



thema-23849-02.jpgthema-23849-03.jpgthema-23849-04.jpg2711eggrafo1.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου