Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Επίσκεψη του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στα ελληνικά αμυντικά συστήματα

από το Γραφείο Τύπου
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο συγκρότημα εργοστασίων Υμηττού....
Μίλησε στους εργαζομένους της εταιρίας και αμέσως μετά συναντήθηκε με την.....
συνδικαλιστική αντιπροσωπεία τους όπου ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Μετά την συνάντηση ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:

«Την ημέρα που ακόμα και ο Μπερίσα ζητά την επέκταση της Μεγάλης Αλβανίας μέχρι την Πρέβεζα, την ίδια ημέρα που ακόμα και οι δανειστές ζητάνε την κατάργηση της θητείας, δηλαδή την κατάργηση των Ενόπλων Δυνάμεων, η κυβέρνηση με εντολές της τρόικας αποφασίζει να κλείσει τις ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες και ιδιαίτερα τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα στα οποία βρίσκομαι σήμερα εδώ.

Αποφασίζει την συγχώνευση των δύο ιστορικών εργοστασίων, της ΕΒΟ και της ΠΥΡΚΑΛ. Πρόκειται για την αμυντική βιομηχανία που κράτησε όρθια την πατρίδα μας, σε πολύ δύσκολες στιγμές.

Η αμυντική βιομηχανία αποτελεί εγγύηση για την εθνική ακεραιότητα της χώρας. Δεν μιλάμε εδώ για ιδιωτικοποιήσεις ή για προσπάθεια αποφυγής εξόδων, εδώ μιλάμε για μια πολιτική απόφαση η οποία θα παραδώσει την εθνική κυριαρχία της χώρας και την εθνική άμυνα στα χέρια των δανειστών. Η απάντηση είναι όχι.

Υπάρχουν προγράμματα ανάπτυξης της εταιρίας, υπάρχουν παραγγελίες από όλων τον κόσμο και ιδιαίτερα από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Οι εργαζόμενοι εδώ, οι οποίοι δουλεύουν κάτω από τα όρια του «στάνταρ» του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αυτό που ζητούν είναι να μείνει ανοιχτή η αμυντική μας βιομηχανία, για να μπορούν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να έχουν πυρομαχικά, για να μπορούμε να προστατέψουμε, τουλάχιστον όσοι μείναμε, την εθνική ακεραιότητα της χώρας μας.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε κοντά στον αγώνα των εργαζομένων. Αν η κυβέρνηση ζητήσει να αναπτυχθεί η αμυντική βιομηχανία και να προχωρήσουν τα προγράμματα τα οποία ήδη τρέχουν θα μας έχουν αρωγούς. Αν όμως αποφασίσουν να εκτελέσουν τις εντολές της τρόικας για να μπουν οι γερμανικές εταιρίες οπλικών συστημάτων και να κάνουν την Ελλάδα πελάτη, θα είμαστε εδώ, έξω από την πόρτα και δεν πρόκειται να περάσει ούτε κλητήρας στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.»

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/11/blog-post_9650.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου