Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Αρχίζει σήμερα η μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα

Εκλογή νέου κεντρικού οργάνου

Tην προσπάθεια να μετεξελίξει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα ξεκινάει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας στην τριήμερη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος που....
διοργανώνεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Η Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ενώ την Κυριακή αναμένεται να διεξαχθεί η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου κεντρικού οργάνου, το οποίο θα έχει την οργανωτική ευθύνη του ιδρυτικού συνεδρίου, που προγραμματίζεται για την Ανοιξη.
Η συνδιάσκεψη πραγματοποιείται τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά ένα εναλλακτικό, πιο ρεαλιστικό πολιτικό σχέδιο, το οποίο «οφείλει να είναι πειστικό, να αντέχει στην πιο σκληρή κριτική και να απαντά στα πιο ανήσυχα ερωτήματα».
Περίπου 3500 στελέχη, που αντιπροσωπεύουν το δεκαπλάσιο αριθμό μελών – αριθμός ιδιαίτερα αυξημένος μετά τις εγγραφές χιλιάδων μελών από τις εκλογές και μέχρι τώρα – θα συζητήσουν επί τριήμερο για τη νέα φυσιογνωμία και την ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα του κόμματος.

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/523256/Archizei-simera-i-metexelixi-toy-SYRIZA-se-eniaio-komma.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου