Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ: Τέσσερις του ΠΑΟΚ στην ενδεκάδα της Εθνικής

Ποιες παίκτριες του ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι αλλά και ποιες πήραν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα που έδωσε η Εθνική ομάδα γυναικών κόντρα στην αντίστοιχη της Ρωσίας για τα προκριματικά του EURO 2013
Βαριά ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε η εθνική ομάδα γυναικών από την αντίστοιχη της Ρωσίας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2013. Στο παιχνίδι που έγινε υπό το βλέμμα του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου η εθνική μας ομάδα, αν και προσπάθησε αρκετά, ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από την σαφώς ανώτερη Ρωσία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013.  Ωστόσο το παιχνίδι σημαδεύτηκε και από τη .......
μη τήρηση του fair Play με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να έχει δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία.
Στην αρχική ενδεκάδα της Ελλάδας βρέθηκαν τέσσερις από τις επτά παίκτριες του ΠΑΟΚ που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Συγκεκριμένα οι Παντελειάδου, Γκατζογιάννη, Χαραλαμπίδου και Βλασιάδου αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά του αγώνα ενώ η Χατζηγιαννίδου αντικατέστησε στο 51΄την Σιδηρά και η Δημητρίου την Παπαδοπούλου στο 82΄.
Αντίθετα η Αδαμάκη που συμπλήρωνε την "επτάδα" του ΠΑΟΚ στην Εθνική έμεινε στον πάγκο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΕΛΛΑΔΑ (Ευάγγγελος Κουτσάκης): Χαραλαμπίδου, Βλασιάδου, Ξέρα, Κακαμπούκη, Δέσποινα Παπαδοπούλου, Γκατζογιάννη, Σιδηρά (51’ Χατζηγιαννίδου), Κυδωνάκη, Αναστασία Παπαδοπούλου (82’ Δημητρίου), Παντελειάδου, Κόγκουλη (62’ Μοσκοφίδου).
ΡΩΣΙΑ (Φαρίντ Μπενστιτί): Τόντουα- Ντιατσκόβα (82’ Ακίμοβα), Κοζνίκοβα, Κοστιουκόβα, Πέρτσεβα (84’ Ζαποτίτσναγια), Μάσινα, Σαβτσένκοβα, Ντανίλοβα, Μορόζοβα (77’ Τερέκοβα), Σότσνεβα, Πετρόβα.

Στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζεται η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Χαρά Δημητρίου

Ο επόμενος αγώνας της Εθνικής Γυναικών για την προκριματική φάση του EURO 2013 είναι την Τετάρτη (23/11) στην πόλη Τράνι (ώρα 15:00 Ελλάδας) με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ιταλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου