Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Αντίδραση Δημαρά για την «πόρτα» από Παπαδήμο


Με αφορμή την πρόσκληση του κ. Λουκά Παπαδήμου στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων που δεν στηρίζουν την κυβέρνηση, το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Όπως ο ΓΑΠ , έτσι και ο ΠΑΠ περιφρονεί την Κοινοβουλευτική τάξη, αδιαφορεί για το Σύνταγμα και την εύρυθμη λειτουργία του πολιτεύματος και προκλητικά μας υποδεικνύει ότι η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία πρέπει να είναι «a la carte»...
Ωστόσο, θεωρούμε άκρως τιμητική την αδιαφορία για το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών από έναν τεχνοκράτη-τραπεζίτη πρωθυπουργό, ο οποίος δεν έχει τη λαϊκή εντολή, αλλά αναζητά άλλοθι για τη νομιμοποίηση της κυβέρνησής του.

Η όποια ενημέρωση για τα σοβαρά εθνικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, θα πρέπει να γίνει δημόσια στη Βουλή των Ελλήνων. Οποιαδήποτε κατ΄ιδίαν συνδιαλλαγή με την κυβέρνηση που προήλθε από την καταστρατήγηση των Δημοκρατικών θεσμών και του Συντάγματος αποτελεί πολιτικό «δεκανίκι» του διεθνούς συστήματος λεσχών και αγορών, εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου