Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

4.000 ΠΕΝΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ". ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


reportaz: Μαρίλια Κούζου
Πάνω από τέσσερις χιλιάδες Έλληνες μαζεύτηκαν από τις 08.30 το πρωί στην Πλατεία Αττικής, προκειμένου να πάρουν γάλα, πατάτες, ψάρια, λαχανικά, λάδι και μακαρόνια, τρόφιμα που μοίρασε η Χρυσή Αυγή σε Έλληνες πολίτες.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας αλλά κυρίως ηλικιωμένοι ήταν από τις......
πρώτες πρωινές ώρες στην Πλατεία Αττικής, προκειμένου να πάρουν μερικά από τα βασικά τρόφιμα για να εξασφαλίσουν το φαγητό τους για τις επόμενες μέρες.
Η ουρά κυρίως από ηλικιωμένους αποδεικνύει πως αυτοί που έχει χτυπηθεί περισσότερο από την μνημονιακή πολιτική είναι οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας.
xrisi-avgi-attiki2
Με δάκρυα στα μάτια πολλοί από αυτούς που βρέθηκαν για πρώτη φορά σε αυτή τη δεινή θέση, έπαιρναν τις σακούλες με τα τρόφιμα οι οποίες εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα!
xrisi-avgi-attiki3
Μιλώντας στο Μακελειό ο Ηλίας Παναγιώταρος ανέφερε πως η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα από την αναμενόμενη και για αυτό το λόγο σκοπεύουν το Σάββατο να πραγματοποιήσουν άλλες δύο διανομές τροφίμων σε Έλληνες πολίτες.
xrisi-avgi-attiki4
Άνθρωποι με συντάξεις κάτω των πεντακοσίων ευρώ παραδέχονται στο Μακελειό ότι τα χρήματα δεν τους φτάνουν ούτε για να φάνε. Μάλιστα δεν δίστασαν να δείξουν στην κάμερα ότι στην τσέπη τους δεν έχουν περισσότερα από ένα ευρώ. Σε τέτοια κατάσταση έχουν φτάσει οι πολιτικοί τον κόσμο, που υποφέρει και καταφεύγει σε ομαδικά συσσίτια προκειμένου να ζήσει!
Τα τρόφιμα αν και ήταν πολλά εξαντλήθηκαν γύρω στις 12 το μεσημέρι. Ο κόσμος πεινάει και οι αποδείξεις για αυτό φαίνονται καθημερινά! Δυστυχώς όμως λίγοι είναι εκείνοι που νοιάζονται!
http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7268:4000-------------q-q--&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου