Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Μικροομολογιούχοι κλωτσούσαν και έριχναν μπουνιές στο αυτοκίνητο του Βενιζέλου - Είχαν εγκλωβίσει τον Σαχινίδη - Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την αστυνομία

- Το ραντεβού τελικά μεταξύ του κ. Προβόπουλου και των κ. κ. Βενιζέλου και Σαχινίδη ακυρώθηκε
- Οι μικροομολογιούχοι που έχασαν τα λεφτά τους, είναι εξοργισμένοι από τα δύο πολιτικά πρόσωπα
- Το πανάκριβο αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου εγκλωβίστηκε στην οδό Ομήρου και προπηλάκισαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
- Μαζί με τον Φίλιππο Σαχινίδη στο ........Δείτε στη συνέχεια φωτό, video και τα σχόλια αναγνωστών....κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος βρέθηκαν εγκλωβισμένοι και δημοσιογράφοι
- Ομολογιούχος στο NewsIt καταγγέλλει ότι είχε δώσει 30.000 ευρώ και τώρα δεν έχει να φάει

Ένα σοβαρότατο επεισόδιο εξελίχθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος στην οδό Πανεπιστημίου, όπου θα γινόταν η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και του πρώην υπουργού Οικονομικών, Φίλιππου Σαχινίδη με τον Διοικητή της Τράπεζας, κ. Προβόπόυλο.

Το ραντεβού αυτό όμως ποτέ δεν έγινε και μάλιστα ακυρώθηκε, καθώς οι περίπου 100 μικρομολογιούχοι οι άνθρωποι δηλαδή που είχαν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου και με το κούρεμα έχασαν τους κόπους μιας ζωής, μόλις είδαν τους δύο πολιτικούς άντρες εξοργίστηκαν και τους προπηλάκισαν.




Μόλις οι μικρομολογιούχοι αντιλήφθηκαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο μέσα στο πανάκριβο αυτοκίνητό του, τότε κυριολεκτικά όρμηξαν κατά πάνω του, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εγκλωβιστεί στην οδό Ομήρου. Τότε εκτυλίχθηκαν στιγμές απείρου κάλλους, με τους μικροομολογιούχους να κλωτσάνε με μανία το αυτοκίνητο και να ρίχνουν μπουνιές στα παράθυρα του αυτοκινήτου.



Επικράτησε πανικός με τις λίγες αστυνομικές δυνάμεις να αιφνιδιάζονται από την οργή των συγκεντρωμένων! Μάλιστα, ο κ. Σαχινίδης που είχε προλάβει να μπει στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, παρέμεινε για αρκετή ώρα εγκλωβισμένος μαζί με δημοσιογράφους και εικονολήπτες.



Μετά από λίγο και μετά βίας κυριολεκτικά το αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου, η περιβόητη δηλαδή BMW των 750.000 ευρώ φυγαδεύτηκε με τους μικρομολογιούχους να βρίζουν τον κ. Βενιζέλο με βαριές εκφράσεις, καθώς λόγω του κουρέματος επί των ημερών του, αυτοί οι άνθρωποι έχασαν τα λεφτά τους και από τότε δεν έχει υπάρξει καμία μέριμνα για αυτούς.
Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος ήταν πραγματικά άσχημες, καθώς οι συγκενρωμένοι σχεδόν λιντζάρησαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Πάντως, μετά το επεισόδιο, έφτασαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κατάφεραν να απομακρύνουν στο απέναντι πεζοδρόμιο τους συγκεντρωμένους, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να βγουν από το κτίριο ο κ. Σαχινίδης και οι δημοσιογράφοι.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSIT THN KATAΓΓΕΛΙΑ ΕΝΟΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Για το επεισόδιο αυτό το θερμότατο, το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αφήνει σαφέστατες αιχμές κατά της Αστυνομίας, την οποία κατηγόρησε ότι δεν έκανε ότι έπρεπε για να διασφαλιστεί μία θεσμική λειτουργία. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Μικρή ομάδα «αγανακτισμένων» ομολογιούχων παρεμπόδισε την είσοδο της αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη συνάντηση με τον Διοικητή και στελέχη της Τράπεζας. Η Ελληνική Αστυνομία δεν έκανε αυτά που έπρεπε, ώστε να διασφαλιστεί μια θεσμική λειτουργία. Είναι απορίας άξιον για ποιον λόγο οι «αγανακτισμένοι» ομολογιούχοι δεν απευθύνονται στην Κυβέρνηση και τα κόμματα που τους έδωσαν εύκολες προεκλογικές υποσχέσεις, αλλά στο ΠΑΣΟΚ που τους έχει παρουσιάσει κατ’ επανάληψη την αλήθεια και τις μόνες εφικτές και συγκεκριμένες λύσεις που προστατεύουν πλήρως τα συμφέροντά τους. Δυστυχώς, αυτοί που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τους ομολογιούχους και τους εξωθούν με το αζημίωτο σε διάφορες αδιέξοδες ενέργειες και διεκδικήσεις, οργανώνουν διάφορα φασίζοντα happenings αντί να υιοθετήσουν τις λύσεις που έχουν προταθεί.


  • Giannis Pettas · · Top Commenter · Patrai
    χοντρε αρχισαν τα οργανα,θα φυγεις νυχτα και επειδη ελικοπτερο δεν προκειται να σε σηκωσει ψαχνε για C130.

    • Thanasis Giannelos · Top Commenter · Rta, Arta, Greece
      Θα συμφωνήσω με εσένα φίλε Giannis Pettas αν και θα συνιστούσα για τον όγκο και το βάρος του Βενιζέλου το c-5a galaxy.....αν ξέρεις απο πολεμικά μεταγωγικά αεροπλάνα!!!!

    • Σοφία Τζάνη · Top Commenter · ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
      αεροπλανοφορο θελει ή τανκερ!

    • Tasos Anvnymos · Top Commenter
      Thanasis Giannelos
      Και γιατι παρακαλω να μην φυγει με το υποβρυχιο που γερνει??? Ισως αν κατσει στην αντιθετη πλευρα απο εκει που γερνει να κανει και το υποβρυχιακι το μοναδικο του ταξιδι με σωστη πλευση... Φιλικα παντα

  • Mantzikidis Christos · Top Commenter · Komotiní, Greece
    έτσι..... για να καταλάβουν την αγάπη του κόσμου.....και έπεται συνέχεια....

  • Ντίνος Χατζής · Top Commenter · ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
    Α ρε πρόβατα.... οταν η Χρυση Αυγη πετουσε τυροκαυτερές στον Ευθυμίου, οι μισοι εδω μεσα κράζατε και μιλουσατε για φασιστες και επικινδυνα φαινόμενα. Τωρα που εκανε ο κοσμος ντου στον Βενιζελο χτυπάτε παλαμακια και τσιριζετε απο χαρα. Μπεεε ρε προβατα!

    • Thanasis Giannelos · Top Commenter · Rta, Arta, Greece
      το θέμα είναι απο πια οπτική γωνία θα το δεις......αν ένας της Χ.Α πετάξει ενα γιαούρτι π.χ αυτό ειναι φασισμός.Αν ένας αριστερός πετάξει γιαούρτι ειναι επανάσταση.....Αν τώρα ενας άντρας πετάξει γιαούρτι στην μάπα της πεθεράς του είναι ήρωας.Αν η πεθερά πετάξει γιαούρτη στην μάπα του γαμπρού τότε ειναι απλά καριόλα...(Όλα αυτά τα γράφω στα αστεία χωρίς να αφήνω υπονοούμενα)

    • Honning Spiros · Top Commenter
      Κι όμως ισχύουν! Ειδικά το πρώτο!

    • Pappous Remali · Top Commenter
      ρε χατζής μην κλαίγεσαι ψάχνοντας ευκαιρία να μας θυμίσεις τι έκαναν τα αυγά..έλεος..

  • Ðimitrakos Blacklake · · Top Commenter · Athens, Greece
    Χάος λέει....εκεί στο newsit όταν δείτε το πραγματικό ΧΑΟΣ τι θα λέτε ήρθε το τέλος του κόσμου;;.
    Ηλίθιοι "δημοσιογραφοι" ούτε ένα άρθρο δεν μπορείτε να γράψετε..άκου εκεί <<<πανάκριβο>>> (Η πανάκριβη BMW του βενιζελου έπαθε μια γκρατζουνιά απο μπουνιά μικροομολογιούχου) Ε Λ Ε Ο Σ.

  • Karathanasis Schumacher-Thalassas · Top Commenter
    ""κλωτσούσαν και έριχναν μπουνιές στο -π-α-v-ά-κ-ρ-ι-β-ο- αυτοκίνητο του Βενιζέλου.....""..... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ-ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...

  • Στεκι Ψυχολογιας · · Top Commenter · Kallithéa, Greece · 1,780 subscribers
    οχι ρε παιδια μπουνιες στο αμαξι, εμεις το εχουμε πληρωσει...
    γιατι δεν τον βγαζατε εξω?

  • Halaragg Halara · Top Commenter · Philadelphia, Pennsylvania
    ante ligo ksylo na doyme se ayton ton topo ta efagan ta lefta toy kosmaki twra na fane kai ksylo.2 opseis exei to nomisma.

  • Christos Papadopoulos · Top Commenter · Athens, Greece
    Καψτε τους μεσα στο αυτοκινητο που ακριβοπληρωσαμε!

  • Ioannis Christodoulou · Top Commenter · Ποδοσφαιριστης at Cules de FC Barcelona
    ΑΛΗΤΕΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  • Thanos Rizas · Top Commenter
    Αποδειχτηκε σημερα οτι οι Ελληνες δεν ειναι φιλοζωοι.Τοσοι πολλοι να κυνηγατε να χτυπησετε ενα γουρουνι.Ντροπη...

  • Ξενια Μυλωνα · Top Commenter · Kastoriá, Greece
    750000 αυτοκίνητο! Στον τόπο μου οι μισοί δεν έχουν να φάνε και οι άλλοι μισοί τα φέρνουν βόλτα οριακά. Μετά το σημερινό άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου. αλίμονο τους.

  • Στάθης Καρακίτσος · Top Commenter
    άρχισαν τα όργανα.ωραία πράματα. άντε και τον Αντωνάκη τώρα.

  • Dimitris Trahilis · 1o tel haidariou
    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΑΡΧΙΣΕ........

  • Greg Epitropou · Top Commenter · Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry (Slytherin)
    ετσι...πανακριβο...να το ακουνε οι ηλιθιοι που τους υποστηριζουν ακομα...και ειναι δυστυχως αρκετοι...

  • Michael Heretakis · · Top Commenter · University of Patras
    "Μετά από λίγο και μετά βίας κυριολεκτικά το αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου, η περιβόητη δηλαδή BMW των 750.000 ευρώ".

    Στον καιρό που φορολογείται ο άνεργος και η γιαγιά με την πενιχρή σύνταξη είναι προκλητικό ο αρχηγος (για πόσο ακόμα άγνωστο) του τρίτου κόμματος να κυκλοφορεί με αυτοκίνητο αξίας 2000 συντάξεων ή επιδομάτων ανεργίας. Αφού είναι εκατομμυριούχος οπως δηλώνει ας το πληρώσει απο την τσέπη του αν θέλει να το κρατήσει.

    • Honning Spiros · Top Commenter
      Να θυμίσω πως πριν λίγα χρόνια ο Βενιζέλος είχε εγκλωβιστεί μέσα στο Πολυτεχνείο όταν έκανε την "έξυπνη" κίνηση να περάσει από συνέλευση αναρχικών κι ο γορίλας του (ακόμα πιο έξυπνος) να πυροβολίσει στο πόδι ένας απ'αυτούς! Τότε είχε φάει τόσες ροχάλες και φάπες, αλλά το μάγκικο υφάκι του κόπηκε! Θυμάμαι πόσοι έβριζαν τότε τους "αλήτες" που "ταλαιπώρησαν έναν πολιτικό για να σπάσουν πλάκα" αλλά σήμερα όλοι τον βρίζουν και θέλουν να τον παλουκώσουν! Είναι καλό όταν χάνεται το μπούκωμα και οι προεκλογικές ελπίδες!

  • Demos Theodoridis · Top Commenter
    βρτε βλακα αρθογραφε δεν ειναι δικο του το αμαξι,του υπουργειου εξωτερικων ειναι,απλα ο χοντρος δεν το παρεδωσε.750000 κανει,ειναι θωρακισμενο.

  • Gerasimos Vitoratos · Top Commenter · Athens, Greece
    αντε να ξυπναμε απο τον ληθαργο και την αποχαυνωση που εχουμε παθει ολοι μας απο τα καναλια και τα site της κυβερνησης...αλλα να λετε οτι κτυπησαν το πανακριβο αμαξι! τι να πω...τον λυπαστε εκει στο newsit! ο λαος ακομα κοιματε...δεν τον εχετε δει να ξυπναει και οταν γινει αυτο θα ειναι ποταμι που δεν τον κραταει τπτ...εφοσον δεν υπαρχει δικαιοσυνη και κυκλοφορουν ελευθερα ολοι οι κλεφτες και μας κουνανε το μεσαιο δακτυλο τοτε θα δουμε πολλα....

  • Markus Vandee · · Works at Deloitte Österreich Karriere
    Γκολ και ξυλο για αρχη και μετα δημευση περιουσιας για τους προδοτες!

  • Thanasis Zaniotis · Top Commenter · Works at Τράπεζα Πειραιώς
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΑΠΕΣ Η ΚΟΥΦΑΛΑ.

  • Marieta Paralaki · Top Commenter
    Αφου τον είχατε στριμωγμένο, ρίχτε του και ενα ΣΠΙΡΤΟ να τελειώνουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου