Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Μιχελογιαννάκης: Αντιμνημονιακό μέτωπο με κέντρο τον ΣΥΡΙΖΑ


Μιχελογιαννάκης: Αντιμνημονιακό μέτωπο με κέντρο τον ΣΥΡΙΖΑ

Είχε συνάντηση με τον κ. Αλ. Τσίπρα
Σε συνέντευξη που έδωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Ιωάννης Μιχελογιαννάκης σε ραδιοφωνικό σταθμό, όσον αφορά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ κ. Αλ. Τσίπρα, ανέφερε ότι ζήτησε αυτή τη συνάντηση επειδή θεωρεί ότι δυστυχώς μετά την...... ψήφιση του Μνημονίου ΙΙΙ θα ακολουθήσει πορεία πλήρους εξαθλίωσης του έλληνα πολίτη.
Συζήτησαν την ανάγκη, με κεντρικό κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, να ενεργοποιηθούν όλες οι προοδευτικές αριστερές δυνάμεις του τόπου μας προς την κατεύθυνση ενός ενιαίου ευρωπαϊκού-πατριωτικού-αντιμνημονιακού κοινωνικού μετώπου.
Επίσης την ανάγκη για ένα σχέδιο απάλυνσης του κοινωνικού πόνου, που δυστυχώς θα είναι απαραίτητο από δω και πέρα, την ανάγκη για ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, με ένα νέο αναπτυξιακό-παραγωγικό μοντέλο που θα έχει στόχο την επανακατανομή του πλούτου και τη δίκαιη κατανομή βαρών των πολιτών.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής υποστηρίζει την ανάγκη για εξυγίανση του πολιτικού συστήματος, η οποία είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε.
Τέλος, ο βουλευτής δήλωσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ότι είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει στην κάθε προσπάθεια ανατροπής του παλιού και του σάπιου.

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=483412

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου