Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

29ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΥΠΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ

Δεν το πιστεύετε; Κι όμως είναι αλήθεια! Μάλιστα, πρόσφατα παντρεύτηκε στην Αλεξανδρούπολη

Πώς θα σας φαινόταν να είχατε γυναίκα πρωθυπουργό και μάλιστα… 29 ετών; Εδώ μπορεί να μην υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, αλλά υπάρχει στον ....Καναδά, όπου την πρωθυπουργία διεκδικεί μια… Ελληνίδα!

Η Νίκη Άστον είναι μια από τους εννέα υποψήφιους για την διαδοχή του Τζακ Λέιτον στην ηγεσία του κόμματος και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει «κοινό».

Η νεαρή παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Μόντρεαλ και εντυπωσίασε, καθώς εκτός από ελληνικά, μιλάει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά, ενώ μαθαίνει και κινέζικα, ρώσικα και τούρκικα.

«Σήμερα ζητάω τη στήριξη σας, για να γίνω η επόμενη ηγέτιδα του NPD και η επόμενη πρωθυπουργός», είπε στην συνέντευξη Τύπου.
Οι σπουδές και η σταδιοδρομία της

Η Νίκη Άστον είναι σίγουρα μια ιδιαίτερη κοπέλα, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην παγκόσμια πολιτική οικονομία και τις διεθνείς σχέσεις και έχει εργαστεί και ως καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο.
Αγαπάει την Ελλάδα

Πάντως, παρόλο που δραστηριοποιείται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού την χώρα της δεν την ξεχνάει. Μάλιστα, επέλεξε την γενέτειρα της μητέρας της, την Αλεξανδρούπολη, για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου