Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ψάχνουν τον διάδοχο του Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμών

Το δέσιμο του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Αριέλ Ιμπαγάσα είναι πέρα από τη σχέση ενός προέδρου με κάποιον ποδοσφαιριστή.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Αργεντινό, αλλά είναι και συναισθηματικά δεμένος μαζί του, καθώς αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του από τότε που ανέλαβε τα ηνία της πειραϊκής ομάδας.

Θέλει, λοιπόν, να κρατήσει τον «Κάνιο» στον Πειραιά μέχρι τη λήξη της καριέρας του. Υπάρχει, όμως, ένα σημαντικό πρόβλημα. ......


Ο Ιμπαγάσα ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και δείχνει να μην αντέχει δύο αγώνες την εβδομάδα. Είτε λοιπόν επιλέγει αγώνες είτε κουράζεται και έτσι αποδιοργανώνεται η ανάπτυξη των «ερυθρολεύκων».

Γι' αυτό και ξαμολήθηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης για να βρουν έναν παίκτη με τα στοιχεία του Ιμπαγάσα, αλλά σε μικρότερη ηλικία. Οι αρχικές επιλογές είναι τρεις. Ο Φορμίκα της Μπλάκμπερν, ο Βάλτερ Μοντίγιο της Κρουζέιρο και ένας... Ευρωπαίος από την Αγγλία.

Η τελευταία περίπτωση χαρακτηρίζεται από τους «ερυθρόλευκους» η πιο δύσκολη και γι' αυτό κρατούν το όνομά του επτασφράγιστο μυστικό.

Έχουν όμως κάνει την προεργασία τους και περιμένουν ένα νεύμα για να προχωρήσουν σε κατάθεση επίσημης πρότασης στον παίκτη, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Προσωρινά, πάντως, τον πρώτο λόγο έχει ο Φορμίκα. Κυρίως επειδή υπάρχει ο συνδετικός κρίκος με τον αδερφό του, ο οποίος αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης, το κασέ του είναι πιο προσιτό σε σύγκριση με τον Μοντίγιο, αλλά και τον Ευρωπαίο, ενώ τον δελεάζει η προοπτική της συμμετοχής στις διεθνείς διοργανώσεις και ειδικά το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου