Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

167 ΔΟΥΛΙΚΑ "ΝΑΙ" ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ

samaras-stournaras
Σχόλιο. Δείτε την εικόνα που δείχνει με απόλυτο τρόπο πώς νοιώθουν αυτοί που σήμερα ψηφίζουν την καταστροφή της χώρας και το θάνατο των Ελλήνων.....
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
Με 167 θετικές ψήφους επί 299 ψηφισάντων κυρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής ο......
κρατικός προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2013.
«Κατά» ψήφισαν 128 βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τη Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ ενώ «παρών» οι διαγραφέντες από το ΠΑΣΟΚ ανεξάρτητοι βουλευτές Μ. Μπόλαρης, Α. Γκερέκου, Γ. Κουτσούκος καθώς και ο Μ. Ανδρουλάκης που έχει ανεξαρτητοποιηθεί.
Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Πάρις Μουτσινάς και Οδυσσέας Βουδούρης διαφοροποιήθηκαν από την επίσημη γραμμή του κόμματος ψηφίζοντας «όχι» σε όλα πλην των δαπανών της προεδρίας ενώ από την ψηφοφορία απουσίαζε ο Γιάννης Πανούσης, επίσης βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.
Οι Βουδούρης και Μουτσινάς, στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο το βράδυ της Τετάρτης, είχαν αγνοήσει και τότε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και καταψήφισαν, αντί να δηλώσουν «παρών».
Από τη Νέα Δημοκρατία ο βουλευτής Θεόδωρος Σολδάτος δεν υπερψήφισε τα κονδύλια των υπουργείων Εργασίας και Ανάπτυξης. Μετά το τέλος της ψηφοφορίας εκτός της ΚΟ της ΝΔ τέθηκε, με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Α. Σαμαρά, ο βουλευτής Λευκάδας. Ο βουλευτής είχε ψηφίσει «ναι» στον προϋπολογισμό, πλην των κονδυλίων των υπουργείων Ανάπτυξης και Εργασίας, στα οποία δήλωσε «παρών».
Τέλος ο διαγραφείς από τη ΝΔ ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κασαπίδης ψήφισε «όχι» στα έξοδα του υπουργείου Οικονομικών.

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7209:167-qq-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου