Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


vouleftes-mpala

Σχόλιο. Την ώρα που μέσα στη Βουλή, οι..."εκπρόσωποι του λαού", συζητούσαν και ήταν έτοιμοι να ψηφίσουν το ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ....κάποιοι που ένοιωθαν οτι έκαναν το "καθήκον" τους...έβλεπαν τηλεόραση....και μάλιστα ποδοσφαιρικό αγώνα....Να καταλάβει πλέον ο Ελληνικός Λαός...οτι αυτοί που σήμερα θεωρητικά εκπροσωπούν το λαό και είναι υπεύθυνοι για το καλό του και το καλό της χώρας....ασχολούνται μόνο με τον εαυτούλη τους και την...καλοπέρασή τους....Τον Ελληνικό Λαό τον έχουν "γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους...."....
Δείτε εικόνα και βγάλτε συμπέρασμα για τους εκπροσώπους μας.
Αυτοί χέστηκαν για τον ελληνικό λαό. Η μπάλα πάνω απ'όλα. Ποδόσφαιρο και .......
πάσης Ελλάδος. Την ίδια εικόνα είδαμε στην βουλή και κατά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου πέρσι!
Tην ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείτο για τελευταία μέρα ο Προϋπολογισμός και ενώ αναμένονταν οι ομιλίες του πρωθυπουργού και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στη αίθουσα ήταν ελάχιστοι βουλευτές που άκουγαν τους ομιλητές σε αντίθεση με το εντευκτήριο της Βουλής που ήταν ασφυκτικά γεμάτο.
Οι βουλευτές μας είχαν...σοβαρότερη δουλειά: Έβλεπαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού 1 σιγά που θα κααθόντουσαν να παρακολουθήσουν τη συζήτηη επί  του Προϋπολογισμού του 2013.
Τα γκαρσόν στο εντευκτήριο δεν προλάβαιναν να δίνουν ουίσκι με ξηρούς καρπούς, την ώρα που στην Ολομέλεια συζητούσαν τον Προϋπολογισμό.
Φτύστε τους, μην τους ματιάσετε! Ξεφτίλες!!!
Υ.Γ. Τον ποδοσφαιρικό αγώνα, απ'όσο γνωρίζουμε, μετέδωσε η συνδρομητική τηλεόραση NOVA. Πληρώνει δηλαδή ο λαός 90 € μηνιαία συνδρομή για να βλέπουν και μπάλα από την ιδιωτική TV;

http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου