Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Η Θ. Τζάκρη αφού τους έβρισε είπε πως θα ψηφίσει τα μέτρα - Γιουχάρισμα από τα έδρανα

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παραδέχθηκε ότι θα ψηφίσει ναι για τα μέτρα, αλλά το κάνει κυριολεκτικά με το πιστόλι στον κρόταφο.
Η πρώην υπουργός, Θεοδώρα Τζάκρη ανέβηκε στο ......Δείτε το video...
βήμα της Βουλής και όλοι περίμεναν να ακούσουν ποιά θα είναι η στάση της κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τα μέτρα, μιας και τις τελευταίες ημέρες ήταν ένα εκ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που είχε σοβαρές αντιρρήσεις για την ψήφιση.

Η κα Τζάκρη στην ομιλία της εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση κατά του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών και από αυτά που έλεγε φαινόταν πως θα καταψηφίσει τα μέτρα του νέου Μνημονίου. Αναφερόμενη στον κ. Στουρνάρα δήλωσε χαρακτηριστικά πως "καλό το παραμύθι σας, αλλά δεν σας πιστεύει κανερίς, ούτε τον Σαμαρά".

Χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό υπάλληλο του ΣΕΒ, λέγοντας πως είναι ο άνθρωπος που ήθελε πάντα να γίνει πρωθυπουργός και αναρωτήθηκε ποιός ξεχνά το Ζάππειο Ι και ΙΙ.

Και αφού η κα Τζάκρη τους στόλισε όλους για τα καλά, δήλωσε πως τελικά θα ψηφίσει τα μέτρα έχοντας το πιστόλι στον κρόταφο, αφήνοντας άφωνη τη Βουλή. Μάλλον όχι άφωνη, καθώς πολλοί ήταν οι βουλευτές που από τα έδρανα ουσιαστικά γιούχαραν την κα Τζάκρη.

Παρά τις αποδοκιμασίες, η κα Τζάκρη δήλωσε πως είναι η τελευταία φορά που ψηφίζει τα μέτρα και εάν ξανατεθεί δίλημμα, θα βρεθεί απέναντι και από το ίδιο της το κόμμα.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=172885&catid=9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου