Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο ΕΣΡΟι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο ΕΣΡ

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) πραγματοποίησαν σήμερα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, διαμαρτυρόμενοι για τη μεταχείριση του κόμματος από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης, όπως αναφέρουν σε.......
ανακοίνωσή τους.
Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χρήστος Ζώης και ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Γιαννάκης επισκέφθηκαν τον πρόεδρο του ΕΣΡ Ιωάννη Λασκαρίδη, και προέβησαν σε έντονο διάβημα σχετικά με την μεταχείριση του κόμματός τους από τα ΜΜΕ.
«Τα προσωρινά στοιχεία που έχει στην διάθεσή του το ΕΣΡ και για τα οποία ενημέρωσε τους αντιπροσώπους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο κ. Λασκαρίδης, αποδεικνύουν ότι ξεπερνούν κατά πολύ την αίσθηση αποκλεισμού του Κινήματος από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης», επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επέδωσαν στον Ιωάννη Λασκαρίδη κείμενο, στο οποίο αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι το κόμμα τους, το οποίο είναι το τέταρτο σε κοινοβουλευτική δύναμη, απουσιάζει από ενημερωτικές εκπομπές, ενώ η ΔΗΜΑΡ «δεν απουσιάζει ούτε από μία τηλεοπτική συζήτηση, αν και είναι το έκτο, μόλις, σε ψήφους και ποσοστά, κοινοβουλευτικό κόμμα, σύμφωνα με τους τελευταίους συσχετισμούς που έδωσαν οι εκλογές».
Tην επόμενη εβδομάδα θα παραθέσουν αναλυτικά στοιχεία, μαζί με τις πρωτοβουλίες που θα λάβουν για την αντιμετώπιση του σχετικού θέματος.

http://www.enikos.gr/politics/97345,Oi_Anexarthtoi_Ellhnes_sto_ESR.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου