Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Σφοδρή επίθεση Καμμένου σε Χ.Α. και Δένδια

kammenos 15Σφοδρή επίθεση στον Νίκο Δένδια εξαπολύει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Ο Πάνος Καμμένος κατηγορεί τον υπουργό Δημόσιας Τάξης για συγκάλυψη «προβοκατόρων του κράτους», χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλύτερο σύμμαχο της Χρυσής Αυγής. «Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νεοναζιστικό κόμμα, το οποίο εξυπηρετεί το.......
σύστημα. Ο καλύτερος, δε, σύμμαχος του συγκεκριμένου κόμματος είναι σήμερα ο κ. Δένδιας, ο οποίος, λειτουργώντας με την απουσία του κράτους σε θέματα όπως το παράνομο εμπόριο ή η εμπλοκή προβοκατόρων μέσα στις διαδηλώσεις, αυτό που κάνει είναι να αφήνει περιθώριο να εμφανιστούν τέτοια φαινόμενα, τα οποία αποτελούν και τον μπαμπούλα του συστήματος», αναφέρει ο κ. Καμμένος.
«Υπάρχουν αναμφισβήτητα οι κουκουλοφόροι, οι οποίοι πιστεύουν στην αναρχία και αυτοί είναι άκρο. Αλλά αποτελεί το ίδιο ακριβώς άκρο η αστυνομία και μάλιστα δυνάμεις των ΜΑΤ που συνεργάζονται με ακροδεξιές οργανώσεις, να έχουν στις τάξεις τους άτομα τα οποία παριστάνουν τους κουκουλοφόρους και τα οποία δημιουργούν επεισόδια με τα ΜΑΤ, προκειμένου να γίνεται χρήση χημικών και να διαλύονται οι διαδηλώσεις», τονίζει ο κ. Καμμένος.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επιπλέον, τονίζει ότι οι Γιώργος Παπανδρέου και Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα έπρεπε να είχαν συλληφθεί.

http://spirospero.gr/index.php/politiki/27853-kammenos-symmaxos-tis-xrysis-avgis-o-dendias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου