Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Καμμένος: Ο πρωθυπουργός μας παρουσίασε το Ζάππειο 4


Καμμένος: Ο πρωθυπουργός μας παρουσίασε το Ζάππειο 4

Λαύρος κατά της συγκυβέρνησης εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στη Βουλή κατηγορώντας και προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά ότι συμπράττει στην εξαθλίωση των ελληνικών οικογενειών.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε λόγο για άμεσο κίνδυνο χρεοκοπίας της χώρας εξαιτίας των μέτρων που.......
προωθεί η κυβέρνηση τα οποία θα φέρουν μεγαλύτερη ύφεση.
Κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι παρουσίασε στη Βουλή το Ζάππειο 4 και έδωσε νέες ψεύτικες υποσχέσεις στον ελληνικό λαό για πάταξη της ανεργίας, άνοιγμα επιχειρήσεων και ανάκαμψη της οικονομίας.
Επισήμανε ότι τα νέα μέτρα εξαθλιώνουν τις ελληνικές οικογένειες και καταδικάζουν στην ανεργία 27.000 δημοσίους υπαλλήλους.
Από την άλλη πλευρά, ο Πάνος Καμμένος, υποστήριξε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι υπέρ των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις για τους υπαλλήλους της Βουλή, εφόσον γίνει η διαδικασία στα πλαίσια των διαδικασιών του Κοινοβουλίου με παράλληλη αποκάλυψη των ονομάτων εκείνων που προσλήφθηκαν και τον τρόπο με τον οποίο έγιναν οι προσλήψεις.
Προέβη, μάλιστα, σε μια αποκάλυψη που δημιούργησε αντιδράσεις εντός Κοινοβουλίου, καθώς υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός πριν γίνει μέλος της ΟΝΝΕΔ συμμετείχε στη Β' πανελλαδική.
Κάλεσε τέλος τον Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι αγνοεί το ελληνικό Κοινοβούλιο, να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα για τη βιωσιμότητα του χρέους, αν είναι υπέρ της διαγραφής ή της επιμήκυνσης, αν είναι υπέρ της ομόσπονδης Ευρώπης, αλλά και να τοποθετηθεί για το ζήτημα της ονομασία των Σκοπίων και της διακήρυξης Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στη Θράκη.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κάλεσε του βουλευτές να πάνε ενωμένοι όχι για να εκτελέσουν τον Έλληνα πολίτη, αλλά να προχωρήσουν σε μια εθνική λύση για συνολική διαγραφή του χρέους.

http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου