Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ: ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ


edoeap

Eξαλλη είναι η Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένη Σπανοπούλου, με τους εννέα βουλευτές-δημοσιογράφους της Νέας Δημοκρατίας, που ψήφισαν την τροπολογία Στουρνάρα, για την ένταξη του Ταμείου των δημοσιογράφων στον ΕΟΠΥΥ.
Η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM, τους προειδοποίησε να μην πάνε να ξαναπάρουν φάρμακα από το ταμείο, μιας και δεν......
ανήκουν πλέον σ΄αυτό! Εξαίρεση αποτελεί η Σοφία Βούλτεψη, η οποία ναι μεν υπερψήφισε την τροπολογία αλλά επιχειρηματολόγησε κατά της στον υπουργό Οικονομικών προσπαθώντας να τον πείσει να την αποσύρει.
«Υπάρχουν εννέα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που είναι δημοσιογράφοι κι επέλεξαν τη γραμμή του κόμματος κι όχι την καταψήφιση των μέτρων. Επέλεξαν να ψηφίσουν την τροπολογία, δηλαδή τη διάλυση του ταμείου μας. Δικαίωμά τους, αλλά πλέον δεν ανήκουν στα ταμεία μας. Δεν θα ξαναέρθει να πάρει κανένας φάρμακα με απόδειξη. Μοναδική εξαίρεση η Σοφία Βούλτεψη, που έκανε προσπάθεια να πείσει τον κ. Στουρνάρα να αποσύρει την τροπολογία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Πετροπούλου.
Οι βουλευτές-δημοσιογράφοι που ψήφισαν τα μέτρα είναι οι:- Σοφία Βούλτεψη,
- Σίμος Κεδίκογλου,
- Φωτεινή Πιπιλή,
- Γιάννης Μιχελάκης,
- Γ. Κοντογιάννης,
- Πάνος Παναγιωτόπουλος,
- Αργυρης Ντινόπουλος,
- Κωστής Γκιουλέκας,
- Αννα Καραμανλή.
Δηλαδή, κατά την κυρία Σπανοπούλου, οι συγκεκριμένοι κόβονται από το ταμείο τους. Το τρόπο θα πρέπει να μας εξηγήσει για τους πιο πάνω. Για να δούμε και εμείς τι θα κάνουμε με την πάρτη τους.

http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου