Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Φανταστείτε να γίνει ιδιωτική η ΔΕΗ.....


Σχόλιο. Δόθηκε η δυνατότητα σε ιδιώτες να εκμεταλλευτούν την ηλεκτρική ενέργεια της χώρας...και μόλις σε δύο χρόνια, τσέπωσαν τα κέρδη, σύν αυτά που έπρεπε να αποδώσουν στο κράτος όπως το χαράτσι που εισέπραξαν, και τα έβγαλαν στην Ελβετία, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς καταθέσεων!!!!....Σήμερα, μετά απο δύο χρόνια εκμετάλλευσης της ευκαιρίας που βρήκαν οι συγκεκριμένοι ιδιώτες, προφυλακίστηκαν.....Εάν οι σημερινοί ντόπιοι τροικανοί της κυβέρνησης επιμένουν στο ξεπούλημα της ΔΕΗ, ένα είναι βέβαιο...Οτι μετά απο ένα χρονικό διάστημα, όταν θα έλθει η ώρα και εάν συμβεί το ίδιο με αυτό που συνέβη με τις συγκεκριμένες εταιρείες, δεν θα είναι οι μόνοι που θα δούν μπροστά τους τα κάγκελα της φυλακής....
Μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή
Προφυλακιστέοι οι Αχιλλέας και Αριστείδης


Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Αχιλλέας Φλώρος της Energa, ενώ την ίδια τύχη είχαν μετά τις ......
απολογίες τους και οι κ.κ.
Αριστείδης Φλώρος και Στέφανος Σιαφάκας.

Οι υπεύθυνοι των εταιρειών Energa και Hellas Power συνελήφθησαν έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος τους για τα αδικήματα της λαθρεμπορίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Όλοι συνελήφθησαν με βάση τα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους μετά τις συμπληρωματικές ποινικές διώξεις που άσκησε η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου.


http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=233815

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου