Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Αγροτεμάχια προς ενοικίαση απο τις Περιφερειακές Ενότητες


Αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό σύστημα υποβολής αιτήσεων μίσθωσης δημόσιας γεωργικής και κτηνοτροφικής γης 172 νέα αγροτεμάχια έκτασης 2.275 στρεμμάτων.Όπως γίνεται κάθε Πέμπτη, αυτά τα αγροτεμάχια αφορούν 5 Περιφερειακές Ενότητες, ήτοι για πρώτη φορά αναρτώνται τεμάχια για την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας αριθμού 37 και έκτασης 289 στρέμματα. Επίσης αναρτώνται 26 νέα τεμάχια της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής έκτασης 369 στρεμμάτων, 44 νέα τεμάχια στην Πέλλα έκτασης 295 στρεμμάτων, 26 νέα τεμάχια στις Σέρρες έκτασης 502 στρεμμάτων και 39 νέα τεμάχια στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης συνολικής έκτασης 820 στρεμμάτων......

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης μίσθωσης για τα νέα αναρτημένα αγροτεμάχια είναι η 27/12/2011.
Στη σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, σημειώνεται ότι στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Ξάνθης έχει ξεκινήσει ο διοικητικός έλεγχος των υποβεβλημένων αιτήσεων των οποίων η καταληκτική ημερομηνία ήταν η 18/11/2011. Στόχος είναι στις επόμενες τρεις εβδομάδες να έχουμε τα πρώτα συμβόλαια εκμίσθωσης.
Τέλος, αναφέρεται ότι με την ολοκλήρωση του διοικητικού ελέγχου και την εκμίσθωση ενός αγροτεμαχίου, το όνομα του εκμισθωτή και τα μόρια που συγκέντρωσε θα ανακοινώνεται στην διαδικτυακή πλατφόρμα υποβολής των αιτήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου