Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Εγγυήσεις από την Ελλάδα ζητά Γερμανός βουλευτής

Επιπλέον όροι μετά τα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα, ζητά από την Αθήνα, μέλος του CSUΑρχισαν τα όργανα!! Ένας ένας απο τους εταίρους μας άρχισαν να διεκδικούν τα ιμάτια της χώρας. Διαβάστε παρακάτω τι ζητούν γερμανοί βουλευτές....Επιπλέον όροι μετά τα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα, ζητά από την Αθήνα, μέλος του CSU
Φινλανδικά φαίνεται πως ξεκίνησαν να... μιλούν οι Γερμανοί. ...
Γερμανός βουλευτής από το Κόμμα CSU (Christian Social Union), αδελφό κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών της κυρίας Μέρκελ, στο κρατίδιο της Βαυαρίας, ζητά εγγυήσεις από την Ελλάδα, προκειμένου να δοθεί οποιαδήποτε περαιτέρω οικονομική βοήθεια στη χώρα. Σύμφωνα με το βουλευτή, οι εγγυήσεις αυτές θα πρέπει να είναι υπό τη μορφή μετοχών σε κρατικές ελληνικές εταιρείες.

“Η εμπιστοσύνη στη φερεγγυότητα της Αθήνας έχει φτάσει στο σημείο μηδέν μετά τις μέρες χαμού που ακολούθησαν την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος” αναφέρει ο βουλευτής Hans Michelbach, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA.
Ο κύριος Michelbach υποστήριξε πως “η έλλειψη οποιασδήποτε πρωτοβουλίας για ιδιωτικοποιήσεις” ενισχύει τις αμφιβολίες για το κατά πόσον η Ελλάδα έχει πραγματικά την πρόθεση να αποκαταστήσει τα δημοσιονομικά της.
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου