Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

CNN: "Πώς οι Έλληνες σταμάτησαν να ονειρεύονται"

Mε τα πλέον μελαγχολικά χρώματα σκιαγραφεί το CNN το μέλλον των ΕλλήνωνMε τα πλέον μελαγχολικά χρώματα σκιαγραφεί το CNN το μέλλον των Ελλήνων
"Eίναι εκείνη η στιγμή της ιστορίας της Ελλάδας, που όλοι πρέπει να κάνουν μια προσπάθεια να ξεχάσουν", γράφει σε δημοσίευμά του το αμερικανικό δίκτυο CNN. Το δημοσίευμα φέρνει τον τίτλο “πώς οι Έλληνες σταμάτησαν να ονειρεύονται” και παραθέτει δεκάδες....
μαρτυρίες απλών πολιτών. Όλες οι μαρτυρίες έχουν ένα κοινό άξονα “δεν μπορούμε να δούμε, ούτε να ελπίζουμε για την επόμενη μέρα”.
Όπως γράφει ο ρεπόρτερ “η πλειοψηφία των Ελλήνων υποστηρίζει το ευρώ, γιατί πιστεύει ότι είναι ο μόνος τρόπος για να βγει κάποτε η χώρα από την κρίση”. “Υπάρχει ο δύσκολος δρόμος και ο δρόμος της καταστροφής” αναφέρει το δημοσίευμα. “Τα επόμενα 10 με 15 χρόνια θα είναι πολύ δύσκολα για την Ελλάδα ανεξαρτήτως ποιο νόμισμα θα έχουμε” δηλώνει ένας 50χρονος Έλληνας στον ανταποκριτή του δικτύου στη χώρα μας.
“Η πραγματική ελληνική τραγωδία παίζεται πίσω από τις κλειστές πόρτες των σπιτιών” αναφέρει ο ανταποκριτής του CNN, λέγοντας πως οι ελληνικές οικογένειες έχουν μείνει χωρίς χρήματα, χωρίς δουλειά, χωρίς όνειρα και χωρίς ελπίδα.
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου