Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

΄Ενα τσουβάλι σάπιας πολιτικής νομενκλατούρας (βιντεο)

Γράφει η Πόπη Σουφλή
Αυτό το ΚΑΘΙΚΙ που λέγεται Γιώργος Παπανδρέου, τον στήριξαν και οι αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για να γίνει πρωθυπουργός. Ο πρωθυπουργός που ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ως τέτοιος θα μείνει στην Ιστορία.
Όσο υπεύθυνος για την......
τραγωδία που ζει η πατρίδα μας και ο ελληνικός λαός, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, το ίδιο υπεύθυνοι είναι και οι αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που τον στήριξαν.
Ένας απ' αυτούς, είναι και ο Δήμαρχος της Παλλήνης κ. Ζούτσος και οι δημοτικοί του σύμβουλοι που βρίσκονται πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ της λεηλασίας της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας.
ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ;
Το βίντεο που ακολουθεί, είναι από την  επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου  στην Ανατολική Αττική, όπου επισκέφθηκε τους... δικούς του δημάρχους... όπως τον κ. Ζούτσο της Παλλήνης, τον κ. Λουίζο του Μαραθώνα... τον κ. Λουκά του Λαυρίου... δηλαδή,όλα τα... καλά παιδιά...
Αξίζει να το δείτε για τις... υποσχέσεις και τις δημόσιες δεσμεύσεις ενός ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ, που τον... χειροκροτούσαν μάλιστα οι.. αιρετοδιάβολοι...

Πόπη Σουφλή

Ο ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 2.30 ΚΑΙ ΣΤΟ 2.55 ΛΕΕΙ ΟΤΙ (''ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ΄΄, ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΖΟΥΤΣΟΥ) ΚΑΙ ΣΤΟ 3.30 Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΕΕΙ (ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?) ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ.ΖΟΥΤΣΟΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΤΑ ''ΡΙΧΝΕΙ'' ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ''ΣΥΜΠΑΣΧΕΙ'' ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ Κ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ κ.ΖΟΥΤΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ'' ΚΑΙ ''ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΝ'' ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ'', ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ?

http://attikanea.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5309.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου