Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Στην Εισαγγελία Ηρακλείου το βίντεο με τους χαρακτηρισμούς Κασιδιάρη κατά αστυνομικών - Δείτε το Video

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου υπεβλήθη σήμερα το πρωί οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο εμφανίζεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, να απευθύνεται με απειλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε ......αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Χερσονήσου. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής διαμαρτυρήθηκε έντονα στον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων για αντιδιαδήλωση που είχε οργανωθεί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του κόμματος.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή ζητεί «να πάψουν άμεσα οι παράνομες αντισυγκεντρώσεις», τι οποίες όπως υποστηρίζει, «υποκινεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με 30 άπλυτους που καταστρέφουν τις περιουσίες του κόσμου».
Στη ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος για παραποίηση των λεγομένων στελεχών του κόμματος από τα μέσα ενημέρωσης και για «σχέδιο της κυβέρνησης που ανέχεται την παρανομία, με στόχο να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό με μία δήθεν διαμάχη των άκρων, η οποία δεν υφίσταται». «Η Χρυσή Αυγή», καταλήγει η ανακοίνωση, «είναι δύναμη πολιτικής ευθύνης, η μόνη ικανή να επαναφέρει την κοινωνική ειρήνη και την ασφάλεια στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου