Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Θρασύτατη επίθεση Στουρνάρα κατά της Δικαιοσύνης!

Θρασύτατη επίθεση Στουρνάρα κατά της Δικαιοσύνης!Σχόλιο. Ο Στουρνάρας ως ο επίσημος εκπρόσωπος της ντόπιας και ξένης τρόικα, έδειξε "τα δόντια" του κράτους, δηλώνοντας "...οτι το κράτος θα χρησιμοποιήσει όλο του το νομικό οπλοστάσιο (!!!!), (σημείωση: ..σε πόλεμο πάει;;;;;;) προκειμένου να..... βληθεί η απόφαση του Πρωτοδικείου για το χαράτσι της ΔΕΗ..." Εάν το καταλάβατε, έχουμε απέναντί μας ένα ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΧΘΡΟ...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ....Η Δικαιοσύνη που αποφάσισε και δικαίωσε πολίτες για την παραβατικότητα του κράτους να εισπράττει μέσω ΔΕΗ με εκβιαστικό και απειλητικό τρόπο το χαράτσι, έχει απέναντί της "το νομικό οπλοστάσιο του κράτους" κατά τα λεγόμενα του Στουρνάρα.....Πρέπει να καταλάβουν επίσης ο κάθε Στουρνάρας και ο κάθε άλλος που κλήθηκε να ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, και όχι να τον ΠΟΛΕΜΑ..οτι παρόμοιες απειλές προς τη Δικαιοσύνη και προς τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ....Η ντόπια τροικανή κυβέρνηση, έδειξε καθαρά οτι βρίσκεται στο πλευρό των ξένων δανειστών και απέναντι στο σύνολο του Ελληνικού Λαού...που με κάθε τρόπο και μέσο προσπαθεί να πετύχει εις βάρος του λαού το ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ...Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ να είστε βέβαιοι οτι ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ παρόμοιες αυθαιρεσίες και αποφάσεις του τύπου "αποφασίζομε και διαττάσσομε" που παραπέμπουν σε άλλες εποχές ΧΟΥΝΤΑΣ.....

Από τηλεοράσεως, ο τσάρος της Οικονομίας αμφισβήτησε τον πατριωτισμό των δικαστικών, επειδή… τόλμησαν να κρίνουν παράνομο το χαράτσι που εισπράττει η ΔΕΗ!

Σφοδρή επίθεση κατά των δικαστών εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, κατηγορώντας τους ότι δεν κάνουν το πατριωτικό τους καθήκον.
Την ώρα που η κραυγή αγωνίας χιλιάδων Ελλήνων για τα δυσβάσταχτα μέτρα έχει γίνει «φωνή βοώντος εν τη ερήμω», ο κ. Στουρνάρας χωρίς ίχνος σεβασμού στρέφει τα βέλη του κατά των δικαστικών που «τόλμησαν» να υψώσουν φωνή αντίστασης στη βάρβαρη μνημονιακή πολιτική.
Φαίνεται πως ο κ. Στουρνάρας δεν έχει συνηθίσει σε αντιδράσεις που να του αναιρούν τα μέτρα. Εξάλλου όποιος τολμούσε να διαφωνήσει με την κυβερνητική πολιτική, αυτομάτως βρισκόταν εκτός Κοινοβουλευτικών ομάδων και μάλιστα την ίδια ώρα, με συνοπτικές διαδικασίες.
Το τελευταίο ανάχωμα λοιπόν για να αποφευχθεί η λαίλαπα των μέτρων που καταδικάζουν σε φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό, είναι οι δικαστές. Η μόνη εξουσία που έχει μείνει για να μπορέσει να υπερασπιστεί τα δίκαια των πολιτών, η μόνη φωνή αντίστασης στα αντιλαϊκά μέτρα.
Στη Δικαιοσύνη στρέφει τώρα τα πυρά του ο κ. Στουρνάρας που με ύφος χιλίων καρδιναλίων κατηγορεί τους δικαστικούς ότι ακυρώνουν την κυβερνητική πολιτική για δικό τους όφελος, επειδή, όπως υποστηρίζει, έγιναν μειώσεις στους μισθούς τους.
Σε τηλεοπτική συνέντευξή του, για την απόφαση του Πρωτοδικείου να μην εισπράττεται από τη ΔΕΗ το χαράτσι, ο κ. Στουρνάρας με θράσος απάντησε ότι «αποφάσεις Πρωτοδικείου υπάρχουν και άλλες», υπονοώντας ότι θα την προσπεράσουμε όπως και τις άλλες.
«Θεωρούν ότι αδικούνται από τις μισθολογικές μειώσεις και δεν κάνουν το πατριωτικό τους καθήκον», δήλωσε ο κ. Στουρνάρας εξαπολύοντας επίθεση στους δικαστές τους οποίους κατηγορεί για υπονόμευση του κυβερνητικού έργου.
Με τακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές, και με στάση «αποφασίσουμε και διατάσσουμε», ο «δημοκράτης» κ. Στουρνάρας νομοθετεί και στη συνέχεια κατακεραυνώνει όποιον διανοηθεί να αντιδράσει.
Βλέπει εχθρούς παντού, ακόμα και μέσα στην συγκυβέρνηση, ακόμα και στο ίδιο του το υπουργείο. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί του δηλαδή, υπονομεύει την κυβέρνηση και εξυπηρετεί προσωπικά συμφέροντα.
Αλήθεια κ. Στουρνάρα, στα Πανεπιστήμια που σπουδάσατε δεν σας έμαθαν τι είναι δημοκρατία; Δεν σας έμαθαν ότι είναι αντιδημοκρατικό να επιβάλεις με το έτσι θέλω την πολιτική σου; Δεν σας έμαθαν ότι στην Ελλάδα από αρχαιοτάτων χρόνων οι αποφάσεις παίρνονταν δημοκρατικά;
Μάλλον κ. Στουρνάρα σας τα έμαθαν λάθος. Δικαιοσύνη α λα καρτ δεν υπάρχει. Ειδικά στην Ελλάδα.

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/259298/thrasytati-epithesi-stoyrnara-kata-tis-dikaiosynis#ixzz2ED1RMnYY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου