Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Βίντεο: Το ΒΒC «ξεσκεπάζει» τη Χρυσή Αυγή

Βίντεο: Το ΒΒC «ξεσκεπάζει» τη Χρυσή ΑυγήΈνα πλήρες ρεπορτάζ σχετικά με την Χρυσή Αυγή, τις κοινωνικές προεκτάσεις του φαινομένου της ανόδου των νεοναζί στην Ελλάδα, τις επιθέσεις ,την στάση της αστυνομίας, το μεταναστευτικό παρουσιάστηκε σε δίωρη εκπομπή του BBC.
Το κανάλι παρουσιάζει ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο μέλη της Χρυσής Αυγής συνομιλούν μεταξύ τους και παραπονιούνται γιατί δεν χτύπησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη.
Συγκεκριμένα ο Χρυσαυγίτης, ο οποίος σύμφωνα με το σταθμό φέρεται να είναι ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός, αναφέρεται ειρωνικά στην.......
πρόσφατη επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη, ενώ το ακροατήριο δέχεται με γέλια και χειροκροτήματα την ομιλία.

«Συναγωνιστές και συναγωνίστριες καλησπέρα. Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα γι’ αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στις ειδήσεις. Πρώτα απ’ όλα θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι μόνο για φωνές, για μαγκιές και για τέτοια. Τρεις απ’ αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ώρα και δεν κατάφεραν ούτε να κάνουν ένα καρούμπαλο στο κεφάλι του. Ντροπή! Τρία μέλη της Χρυσής Αυγής εξαγριωμένα και δεν κατάφεραν ούτε καν να του σπάσουν τα γυαλιά. Πού χτύπαγαν;» φέρεται να λέει μεταξύ άλλων ο ομιλητής.

Με ανακοίνωσή της πάντως, η Χρυσή Αυγή διαψεύδει το ρεπορτάζ του βρετανικού σταθμού αναφέροντας ότι «Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκαθαρίσει ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση Στρατούλη, ο οποίος είναι ήδη κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση. Οι νέες απόπειρες συκοφάντησης του Κινήματός μας είναι φαιδρές, ανυπόστατες και έχουν κάνει το πανελλήνιο να γελάει».
Πατήστε το βίντεο για να ακούσετε το απόσπασμα:

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/264318/to-vvc-xeskepazei-ti-hrysi-aygi#ixzz2FoKpPQaF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου