Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Βρόμικες μανούλες στη Λίστα Λαγκάρντ…

Λίστα-Λαγκάρντ-Φαλτσιάνι Πριν μερικά χρόνια όποιος τολμούσε να υπαινιχθεί κάτι για τον Άκη, δημοσιογράφοι, ιδιαίτερα αυτοί που είχαν παρτίδες με το Υπουργείο Άμυνας ορμούσαν να τον φάνε. «Τίποτα δεν βαρύνει τον Άκη πέρα από φήμες» έλεγαν. Το νιώσαμε στο πετσί μας αυτό, ιδιαίτερα στη ......
ραδιοφωνική μας πλευρά. Ο Άκης μιλούσε για τη δικαίωσή του σε ξένα δικαστήρια και για ανεξάρτητη δραστηριότητα της συζύγου του.
Τα ίδια και με το Γιάννο και μερικούς γαλάζιους.
Όταν φωνάξαμε «κάτω τα χέρια από το Βαξεβάνη» βαρύ το χέρι στρατιωτικού συντάκτη νιώσαμε στο σβέρκο. Τότε ο Γιάννος έλεγε ότι δεν έχει ιδέα και ο ίδιος και η σύζυγός του για την αναφορά ενός ονόματος στη λίστα Λαγκάρντ.
Τώρα δηλώνει στη Βουλή ότι «ναι είναι το όνομα της συζύγου του αλλά αφορά καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ για αποκατάσταση των παιδιών της από τον πρώτο γάμο της».
Μας δουλεύετε κύριε Δήμ(ι)ε; Πίσω έχει η βερυκοκιά την ουρά λένε στο Σούλι και θα κλάψουν πολλές βρόμικες μανούλες όταν τελειώσει αυτή η δήθεν σύγκριση της λίστας Λαγκάρντ που δημοσίευσε ο Κώστας Βαξεβάνης και αυτής που ήρθε τώρα. Ιδιαίτερα όταν ανοίξουν οι εταιρείες της λίστας…

http://www.paraskhnio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου