Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Χαρούμενη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με ευχάριστη διακόσμηση....


Είναι η εποχή του χρόνου που οι σκέψεις του καθενος τριγυρίζουν σιγά σιγά γύρω από την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάποια όμορφη διακόσμηση με μερικά εύκολα εξαρτήματα που μπορούν να βρεθούν είτε στη φύση ή από ό, τι μπορεί να έχετε ήδη μέσα στο σπίτι σας. Δημιουργήστε ένα εορταστικό, λαμπερό καταφύγιο για τις διακοπές με τις ακόλουθες εορταστικές ιδέες διακόσμησης.......


Μπορούμε να αρχίσουμε με μερικά πολύ απλά διακοσμητικά tips για να χρησιμοποιήσετε σε ένα κεντρικό τραπέζι, ή σε ένα τραπέζι του καφέ στο καθιστικό ή κάποιο τραπεζάκι που βρίσκεται μέσα σε ένα υπνοδωμάτιο.
Μια ωραία ιδέα για να ζεσταθεί ένα κεντρικό τραπέζι είναι να χρησιμοποιήσετε κάποια εσπεριδοειδή, λεμόνι, λάιμ, πορτοκάλια και ίσως κάποια κουμκουάτ. Συμπληρώστε τα κενά με μικρά κομμάτια από κλωναράκι του πεύκου  και μερικά μικροσκοπικά στολίδια.
Μια απλή παλέτα χρωμάτων μπορεί να κάνει μια τολμηρή δήλωση διακόσμησης. Το ακόλουθο παράδειγμα δείχνει φλιτζάνια πράσινο πουτίγκα μαζί με κάποια λαμπερά πράσινα στολίδια, που κάθενται στην κορυφή  ενός ασήμι δίσκου. Μια τελευταία προσθήκη τα επιπλέοντα κεριά που φωτίζει τη σύνθεση.
Ένας όμορφος και απλός τρόπος για το στολισμό για τις διακοπές είναι να καλύψετε ένα ψηλό ποτήρι  με μια απλή σύνθεση από πολύχρωμα στολίδια που θα μπορούσαν να ταιριάζουν με την παλέτα χρωμάτων των δωματίων ή θα μπορούσατε να πάτε με τα παραδοσιακά χρώματα των κόκκινων και των πράσινων στολιδιών, καθώς και να προσθέστε μερικά γυμνά κλαδιά.
Για μια πιο σοφιστικέ επιφάνεια του τραπεζιού η διακόσμηση με ivory και λευκά κεριά σε διάφορα μεγέθη σε ένα μεγάλο μπολ είναι μια πολύ όμορφη ιδέα. Συμπληρώστε τα κενά με τα λαμπερά στολίδια και χάντρες, που να εξαπλώνονται σε όλες τις γωνίες. Τα γυαλιστερά στολίδια και οι ασήμι  και χρυσές χάντρες θα αντανακλούν τη χρυσή λάμψη από το φως των κεριών και θα ομορφαίνουν περισσότερο το όλο decor.
Για μια πολύ εύκολη εορταστική εμφάνιση βάλτε ένα κερί σε ένα μπολ των Χριστουγέννων. Μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε τα κεριά και λάμπες και χρωματιτά στολίδια για να ταιριάζει με ιδιαίτερη διακόσμηση σας.
Αναμείχτε κάποια μαλακά κεριά ανάμεσα μέσα σε ένα δίσκο με μικροσκοπικά κόκκινα στολίδια και ξηρούς καρπούς.
Για κάποια επιπλέον λάμψη γεμίστε ένα μικρό έλκηθρο ή μπολ ή άλλο δοχείο με παρόμοιο χρώμα και σχήμα στολίδια. Το παρακάτω παράδειγμα δείχνει πεντακάθαρα, χρυσά και ασημένια αστέρια σε ένα έλκηθρο. Θα δώσετε περισσότερη λάμψη απλώνοντας πάνω τα κλαδιά ενός δέντρου.
Για ένα γλυκό και απλό floral decor, συμπληρώστε sτο αγαπημένο γυάλινο βάζο σας με τα κομμένα τριαντάφυλλα και τα κομμάτια του πεύκου.
Δείτε επίσης παρακάτω κάποιες όμορφες ιδέες με συνθέσεις και decor λουλουδιών που σίγουρα θα δώσουν την δική τους πινελιά στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου