Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Τέσσερα funds για το «Καϊμάκτσαλαν»

Τέσσερα funds για το «Καϊμάκτσαλαν»

Ρωσία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ελλάδα μπαίνουν στο παιχνίδι για το χιονοδρομικό κέντρο

Με τα «χιονοπέδιλα» ανά χείρας συνολικά τέσσερα ελληνικά και ξένα επενδυτικά κεφάλαια αναμένουν το «πράσινο φως» από το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων να ανακοινώσει διαγωνισμό για την αξιοποίηση και μακροχρόνια μίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρρας στην.......
περιοχή της Πέλλας.

Ρωσία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Θεσσαλονίκη και Πέλλα έχουν δείξει ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη επένδυση. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών έχουν κάνει και επιτόπια αυτοψία στο χώρο ενώ κάποιοι άλλοι προτίθενται να το πράξουν.

Σημειώνεται ότι η επένδυση στο Βόρρα, σύμφωνα και με τις προδιαγραφές, οι οποίες έχουν καταρτιστεί για τις υποδομές που πρέπει να δημιουργηθούν, φθάνει τουλάχιστον τα 50 εκατ. ευρώ και δύναται να δημιουργήσει πολλές εκατοντάδες θέσεις εργασίας σε πλήρη ανάπτυξη.

Μάλιστα, οι επενδύσεις στο συγκρότημα του Βόρρα, όπως προβλέπεται και από την προεργασία που έχει γίνει από το ΤΑΙΠΕΔ και τον σύμβουλο του, την ΕΤΕ, αφορούν στην κατασκευή ξενοδοχειακού συγκροτήματος 60.000 τ.μ., bungalows 30.000 τ.μ., συνεδριακών εγκαταστάσεων 12.000 τ.μ. κ.ά.

http://www.dealnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου