Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Στο σφυρί βγάζουν οι επώνυμοι τα σαλέ της Αράχωβας

sto-sfyri-vgazoyn-oi-eponymoi-ta-sale-tis-araxovas
«Φωτιά» έχουν πάρει τα μεσιτικά γραφεία, αφού πολιτικοί, μοντέλα, παρουσιάστριες αλλά και επιχειρηματίες βγάζουν στο σφυρί τα χειμερινά τους «παλάτια» σε Αράχωβα και περιοχές του Παρνασσού, ελέω οικονομικής κρίσης.

Σύμφωνα με...... δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» πωλητήριο στις δύο μεζονέτες της έβαλε η Γωγώ Μαστροκώστα, με την τιμή να ανέρχεται στα 150.000 ευρώ για την καθεμία.

Η Σοφία Αλιμπέρτη παραχώρησε πρόσφατα το χειμερινό της εξοχικό στο Λιβάδι και όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία επένδυσε σε άλλο σπίτι στην Αράχωβα. Ακίνητα στην περιοχή λέγεται πως πουλάει και ο Θωμάς Λιακουνάκος.

Η εφημερίδα αναφέρει ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης έχει πουλήσει τρία ακίνητα που είχε αγοράσει στον Παρνασσό.

Παράλληλα, και ο προφυλακισμένος Ιωάννης Καρούζος, διαθέτει τέσσερα οικόπεδα, 2,7 στρεμμάτων και αξίας άνω των 350.000 ευρώ, που επιχείρησε να τα πουλήσει πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο.

Επίσης και ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος ακούγεται ότι έχει βάλει πωλητήριο σε ακίνητα του.

Σύμφωνα με ειδικούς της αγοράς. από το 2010 μέχρι σήμερα καταγράφεται υποχώρηση των τιμών πάνω από 50%. Είναι ενδεικτικό ότι τις... ένδοξες μέρες της «Μυκόνου του χειμώνα» σπίτια στην Αράχωβα πωλούνταιν έναντι 5.000 το τετραγωνικό μέτρο, ενώ για ένα στρέμμα γης χρειάζονταν 300.000 ευρώ. 
 
 
http://newpost.gr/post/179517/sto-sfyri-vgazoyn-oi-eponymoi-ta-sale-tis-araxovas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου