Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Να μπουν φυλακή οι πολιτικοί απατεώνες

Να μπουν φυλακή οι πολιτικοί απατεώνες Πρωί πρωί κυκλοφόρησε η είδηση ότι η χώρα θα είχε κερδίσει τουλάχιστον 10 δισ ευρώ εάν είχε γίνει σωστή εκμετάλλευση της λίστας Γκαρντ που υπήρχε στα χέρια της κυβέρνησης Παπανδρέου πριν από ένα χρόνο περίπου

Διασταυρώσεις στοιχείων αποδεικνύουν ότι .....
δεκάδες πλούσιοι Έλληνες που έχουν τις καταθέσεις τους  στην ελβετική τράπεζα HSBC έχουν κάνει δηλώσεις στην εφορία εισοδημάτων ετησίως μέχρι 10.000 ευρώ ενώ τα εισοδήματα ξεπερνάνε τα 2 και 3 εκατομμύρια το χρόνο.
Οι διάφοροι Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλοι και σια που έθαβαν τη λίστα στα γραφεία τους ή στα συρτάρια τους προστατεύοντας έτσι τους μεγαλοκαρχαρίες φοροφυγάδες, στερώντας από τη χώρα έσοδα 10 δις ευρώ, και αναγκάζοντας συνταξιούχους και μισθοσυντήρητους να ζουν με ψίχουλα λόγω των μέτρων, πρέπει να δώσουν τώρα μια εξήγηση γιατί «πνίξανε» τη λίστα Λαγκάρντ που είχε φτάσει στα χέρια τους.
Γαλλία και Γερμανία που εκμεταλλεύτηκαν τα στοιχειά της λίστας Λαγκάρντ έχουν εισπράξει ήδη από τους φοροφυγάδες  και οι δύο χώρες γύρω στα 20 δις ευρώ ενώ η Ελλάδα δεν είχε κέρδος ούτε 1 ευρώ από την ιστορία αυτή και τώρα ξεκινάνε οι διασταυρώσεις των στοιχείων.
Δεν ξέρω σε ποιο βαθμό υπεύθυνοι και είναι ή όχι οι Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλοι και σία αλλά επιτέλους δεν υπάρχει ούτε ίχνος ευαισθησίας κάποια από τα τοπ στελέχη της κυβέρνησης να παραιτηθούν;
Και παραμένει πάντα βέβαια το πανελλαδικό αίτημα κάποιοι πολιτικοί που εγκλημάτησαν σε βάρος του ελληνικού λάου να μπουν επιτέλους φυλακή. Και αυτό δεν είναι θέμα δικαστικής βούλησης- γιατί αυτή υπάρχει- αλλά είναι θέμα πολίτικης βούλησης.
Ας βρεθεί επιτέλους κάποιος πρωθυπουργός, υπουργός η αεροπαγίτης να στείλει στα κάγκελα όλους αυτούς που μας οδήγησαν στην καταστροφή.

Read more: http://www.newsbomb.gr/bloggers/kwstas-chardabellas/story/264708/na-mpoyn-fylaki-oi-politikoi-apateones#ixzz2Fz7U3XVi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου