Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η α' εθνική συνδιάσκεψη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Ολοκληρώθηκε η α' εθνική συνδιάσκεψη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Η ανάδειξη ενός πατριωτικού δημοκρατικού τόξου είναι αυτή που θα σώσει την πατρίδα από την καταστροφή και την κοινωνία από τη φιλελεύθερη λαίλαπα, υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην εθνική συνδιάσκεψη του κόμματος, η οποία αποτελεί και την......
έναρξη των διαδικασιών για το 1ο Συνέδριο.

Απευθυνόμενος στα μέλη της συνδιάσκεψης, είπε: «Όλοι εσείς που δώσατε τη μάχη και ανατρέψατε το καθεστώς της μεταπολίτευσης, ήλθε η ώρα να αναλάβετε τα ηνία της χώρας», προσθέτοντας ότι «θα ανατρέψουμε την έκτακτη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Έλληνες».

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε ότι στις διαδικασίες του συνεδρίου θα εφαρμοστεί «για πρώτη φορά η άμεση δημοκρατία», και πρόσθεσε ότι «όλα τα όργανα του κόμματος θα εκλέγονται από τον λαό», ενώ η βάση θα αποφασίσει το πώς θα διοικείται το κόμμα.

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι το μόνο αδιαπραγμάτευτο πράγμα είναι η Ιδρυτική Διακήρυξη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και κάλεσε σε συστράτευση όλους τους δημοκρατικούς Έλληνες.

Αναφερόμενος στην πολιτική κατάσταση, ο κ. Καμμένος είπε ότι η υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο ήταν καθοριστικό γεγονός, πρόσθεσε ότι το μεταπολιτευτικό μοντέλο απέτυχε και ότι δεν λειτουργούσαν όλα καλά, ωστόσο υπογράμμισε ότι «τις αλλαγές θα τις επιβάλλουν οι Έλληνες και όχι οι τοκογλύφοι».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στις αδυναμίες που έχουν η ελληνική Οικονομία και πολιτική σκηνή, οι οποίες, σε συνδυασμό με την κρίση, χειροτέρεψαν την κατάσταση, ωστόσο υπογράμμισε ότι υπήρξε σχέδιο υπαγωγής της Ελλάδας στο μνημόνιο στα πλαίσια «του σχεδιασμού καθυπόταξης λαών με ισχυρή ταυτότητα».

«Διάλεξαν λάθος πειραματόζωο. Χρησιμοποίησαν ως μέσο τον έλεγχο του χρέους, οι αιτίες υπαγωγής της χώρας στο μνημόνιο και οι ντόπιοι συνεργάτες, που ως δωσίλογοι και προδότες οδήγησαν σε αυτό, να ερευνηθούν ενδελεχώς και οι υπεύθυνοι να πάνε εκεί που πάνε οι προδότες. Το χρωστάμε στους εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας, σε αυτούς που αυτοκτόνησαν γιατί δεν άντεξαν, στους 1.800.000 ανέργους, στους γονείς μας και στα ιερά κόκαλα των Ελλήνων» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε ότι «θα ανατρέψουμε την κυβέρνηση στην οποία αποφασίζουν οι υπάλληλοι της τρόικας, οι υποχρεώσεις του κράτους προς τους πολίτες καταργούνται, κανείς πολίτης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα χαράτσια και τους φόρους, ενώ σκοπός είναι η δήμευση της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων».

Τόνισε ότι για «όσους θέλουν να μας κατατάξουν "δεξιά", "αριστερά", "στο κέντρο" κτλ., λέμε ότι ανήκουμε στην Ελλάδα», προσθέτοντας ότι στους Ανεξαρτήτων Ελληνες ανήκουν πολίτες από τη δημοκρατική δεξιά ως την κεντροδεξιά. «Είμαστε με την Ευρώπη των εθνών-κρατών που υποστήριζε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και όχι με την ομόσπονδη Ευρώπη των τοκογλύφων, είμαστε με το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου που είπε "η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες" και όχι με τον Σημίτη και αυτό που έγινε στα Ιμια, είμαστε με την πατριωτική Αριστερά, όμως η κόκκινη γραμμή είναι ο σεβασμός στα εθνικά δίκαια».


http://www.hbnews.gr/permalink/150407.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου