Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ: “ΘΑ ΔΙΚΑΖΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ’74″


sfakianakis

Για ακόμα μία φορά ο Νότης Σφακιανάκης σε συνέντευξή του επιτέθηκε στο πολιτικό σύστημα δίχως να μασήσει τα λόγια του, ενώ αναρωτιέται με νόημα «πότε απονεμήθηκε δικαιοσύνη μέχρι σήμερα;».
Μιλώντας στην Espresso ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή – πράγμα σπάνιο-.
«Θα δίκαζα όλους τους πρωθυπουργούς και τους υπουργούς Οικονομικών από το ’74, όλους εκείνους που έχουν διαχειριστεί δημόσιο χρήμα και..... έχουν κάνει ατασθαλίες», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε «πότε απονεμήθηκε δικαιοσύνη μέχρι σήμερα; Οι ασυλίες και τα τοιαύτα επιβάλλεται να καταργηθούν. Είναι δυνατόν να έχει ασυλία ο υπάλληλός μας, βουλευτής και να μην έχει ο εργοδότης; Αν η Δικαιοσύνη αποφανθεί ισόβια δεσμά για κάποιους, τότε να εκτίσουν την ποινή τους ισόβια και όχι δεκαπέντε χρόνια. Μόνο ο Παπαδόπουλος και ο Ντερτιλής έμειναν ισόβια».
Στη συνέχεια διαχώρισε τη θέση του με τη Χρυσή Αυγή, όπως και με τα άλλα κόμματα, λέγοντας:
«Τότε αυτά που έκαναν οι προαναφερθέντες ήταν τα πρέποντα και γι’ αυτό είχε μπει μια τάξη στη φαυλότητα του παρελθόντος. Μετά τη δικτατορία ξανάρχισε χειρότερος φαύλος κύκλος. Αν έρθουμε στο σήμερα, συμφωνώ με κάποιους ανθρώπους και τις θέσεις τους, ανεξάρτητα αν ανήκουν στο ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Χρυσή Αυγή ή τους Ανεξάρτητους  Έλληνες. Μιλάω πάντα υπέρ του δικαίου, απ’ όπου κι αν προέρχεται, αδιαφορώντας για τις ετικέτες».
Ο Σφακιανάκης μιλά σπάνια για την προσωπική του ζωή, ωστόσο αυτή τη φορά «έσπασε» τη σιωπή του και είπε:
«Όταν δούλευα σαν dj κάπνιζα τσιγάρο. Ήταν πιο εύκολο να δοκιμάσω μαριχουάνα. Δοκίμασα, δεν μου άρεσε και το σταμάτησα», ενώ προσέθεσε για τη γυναίκα του πως «κατάγεται από την Αγγλία, αλλά τελικά φαίνεται ότι είναι μια Σπαρτιάτισσα μάνα».
 
http://www.anatropinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου