Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

Διάλογος επιπέδου από Τατσόπουλο και Χίο: "Είσαι σκατοσακούλα" - "Θα σε λιανίσω στο ξύλο"!

Μια από τις πιο "διασκεδαστικές" ημέρες αυτής της οικονομικής κρίσης ήταν η σημερινή, με πρωταγωνιστές δύο συνήθεις υπόπτους της παραπολιτικής και του σχολιασμού, τους Πέτρο Τατσόπουλο και Στέφανο Χίο σε μία φραστική αντιπαράθεση που μάλιστα παρολίγον να.....
εκτροχιαστεί. Πάντως πέραν της πλάκας, το επίπεδο του διαλόγου κατέβηκε αρκετά χαμηλά μετά τον χαρακτηρισμό του Χίου από τον Τατσόπουλο ως "σκατοσακούλα" και τις απειλές που εξαπέλυσε κατά της σωματικής ακεραιότητας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο δεύτερος. 

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook.

«Ένα από τα πιο σπαρταριστά θεάματα των τελευταίων ημερών ήταν να παρακολουθείς αυτή τη σκατοσακούλα, τον Στέφανο Χίο, να σκίζει τα ιμάτιά του και να ωρύεται για τη... χυδαιότητα με την οποία εκφραζόμαστε εγώ και ο... Κασιδιάρης. Να 'σαι καλά, βρε Στέφανε. Δεν μου έμεινε άντερο».

Όταν πληροφορήθηκε ο παρουσιαστής του KONTRA chanel πώς τον αποκάλεσε ο Τατσόπουλος έγινε έξω φρενών και απάντησε αμέσως στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλώντας τον «χυδαίο υβριστή που καλύπτεται πίσω από τη βουλευτική του ασυλία».

Κατόπιν, τον απείλησε ακόμα και με χειροδικία.
«Όπου τον πετύχω, θα τον λιανίσω στο ξύλο. Θα φάει πολύ ξύλο...Εγώ δεν έχω μάθει να λύνω τους λογαριασμούς μου με μηνύσεις και να τρέχω στα δικαστήρια. Δεν είμαι υβριστής και δεν προσβάλλω. Να ξέρει ότι αν και όποτε τον πετύχω, θα τον κάνω μαύρο! Και κάτι ακόμη: εγώ δεν έχω μπράβους, όπως αυτός, που τον φυλάνε αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. και τον προστατεύουν. Αστυνομικοί που τους πληρώνουν Έλληνες πολίτες για να τους προστατεύουν και αυτοί να τρέχουν πίσω από τον Τατσόπουλο. Θα ήθελα, όμως, να ξέρω τι θα κάνουν οι αστυνομικοί, που τους πληρώνω εγώ όταν τον πετύχω και τον τσακίσω. Θα προστατεύσουν εμένα ή τον Τατσόπουλο;».

Αμέσως απάντησε ο Τατσόπουλος, και πάλι μέσω του facebook:

«Μόλις με ενημέρωσαν από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών ότι ο κύριος Στέφανος Χίος απειλεί, στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Espresso, ότι θα με κάνει μαύρο στο ξύλο, όπου και αν με πετύχει. Κατέρρευσα. Οι καλοί αστυνομικοί με διαβεβαίωσαν ότι μπορούν να μου στείλουν πάραυτα τέσσερις διμοιρίες για να με προστατεύσουν, αλλά τους διαβεβαίωσα κι εγώ με τη σειρά μου ότι θα είναι μάταιο. Κανένας δεν θα μπορέσει να σταματήσει τον Στέφανο Χίο -χώρια που είναι σφόδρα πιθανό, όπως δηλώνει και ο ίδιος, οι διμοιρίες να μην πάνε κόντρα στο λαϊκό αίσθημα, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί του και να με σαπίσουν ο Στέφανος Χίος + Τέσσερις Διμοιρίες.
Ως εκ τούτου, μου συνέστησαν από τη ΓΑΔΑ να ζητήσω ταπεινά συγνώμη, παρ' όλο το πολιτικό κόστος. Σπεύδω να ζητήσω. Δηλώνω υπεύθυνα ότι ο Στέφανος Χίος είναι πρότυπο ηθικής και ακεραιότητας, αληθινό στολίδι της δημοσιογραφίας κι επειδή τυχαίνει να έχω κάποια κονέ και στο BBC World, θα μεσολαβήσω για να προσληφθεί εκεί από τον Ιανουάριο και να τον χαίρεται όλη η υφήλιος. Στέφανε, έλεος. Μη δείρεις έναν εθνομηδενιστή ομοφοβικό ομοφυλόφιλο με δύο παιδιά. Ολοι γνωρίζουν ότι είναι piece of cake για σένα. Δώσε τόπο στη δίκαιη οργή σου.»

Η κόντρα των δύο πάει αρκετά πίσω, σύμφωνα με την Espresso, από την εκπομπή «1821», που παρουσίαζε ο κ. Τατσόπουλος και τότε είχε κριτικάρει έντονα ο Χίος για ιστορικές... ανορθογραφίες αλλά και για κάποια σχόλια στο διαδίκτυο περί Κολοκοτρώνη και ομοφυλοφιλίας.
Μάλιστα ο παρουσιαστής υποστηρίζει πως παλιότερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε αποκαλέσει τους τηλεθεατές του "αμοιβάδες" και εκείνον "καραγκιόζη!"

http://www.lykavitos.gr/2012/12/blog-post_5096.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου